D-day

P1060924

Nou…
Eigenlijk was het niet een echte Dzjez-Day. Ik had een pittige nacht achter de rug en vandaag had ik een ronde ring rond m’n ogen. Gelukkig voelde ik me eigenlijk best goed. Gelukkig maar, want thuis blijven was geen optie.

Papa ging namelijk het stokje van mama en Olpa en Olma overnemen. Die hebben gisteren opgeruimd en ingepakt en papa gaat ging dat vandaag doen. Alles van de zolder, alles in dozen, alles uit elkaar schroeven, want morgen is het zo ver. We gaan verhuizen.

Eigenlijk is het D-nacht, want het is de laatste nacht in het huis in Dronten. Dat klinkt dramatisch en dat is het ook. Ik ben hier geboren! Ik heb hier m’n hele leven gewoond! En nu is het de allerlaatste nacht dat ik hier slaap. Zal proberen veel wakker te worden, want dan kan ik het nog wat intenser beleven.

Thuiskomen was dan ook een beetje raar. De honden waren er niet, overal stonden dozen en de achtergordijnen waren al weg, de gordijnrails de stereo, de speakers. ‘T is wat! Maar ach, m’n geheugen is nog niet zo goed, dus ik denk dat ik het volgende week al weer vergeten ben…. Gelukkig heb ik m’n blog.

Ik kreeg nog een berichtje van Desiree en Erwin dat ze het jammer vinden dat we weg gaan… Wij hun ook, maar ze zijn altijd welkom in Naarden en… ik blijf schrijven, dan kunnen ze ook op afstand meebeleven, wat ik doe. Dus tot binnenkort!

Naarden. Olpa en Olma en Ronnie en Gerard (de timmerman) zijn er druk bezig geweest. Olma heeft alles schoongemaakt en Olpa de apparaten geïnstalleerd. Prachtig! Ik ben hun heel erg dankbaar, want dan hebben papa en mama meer aandacht en tijd voor mij. Ze hoeven niet meer af te wassen bijvoorbeeld en dan kan ik eindelijk eens uit ECHT schone potjes eten 😉

Eigenlijk heb ik niet veel te vertellen. Het was een mooie dag, maar na vandaag is alles anders. Dat heeft impact, maar biedt tegelijkertijd mogelijkheden en nieuwe avonturen.

Oh, er is nog een D-day moment. Papa is morgen jarig en hij hoorde dat er al een cadeautje in de koelkast staat. Van Ronnie en Gerard…. We zijn benieuwd!

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s