Experiment

P1070350

Vandaag heb ik geëxperimenteerd met weinig slapen en het lukt.
Resultaat is wel dat ik aan het eind van de dag (en dat is vroeger dan ik dacht) is het ook echt gedaan!
Eten? Ho maar!
Yoghurt? PFFFRRRRT!
Nee, het enige dat nog gaat is melk en naar bed.

Er was dan ook veel afleiding overdag en dan is slapen zonde van de tijd. Papa heeft het wel een paar keer geprobeerd hoor. En dan lig ik ook wel een kwartier tot half uur, maar dan ben ik weer klaar en wil weer opstaan.

En rondlopen en lachen en gezellig doen. En piepen en hangerig zijn. Dat is de prijs die je moet betalen voor weinig slapen.

Siebe en Zelda hebben ook een experiment gedaan. Zilverpapier op hun hoofd. Dan zien ze er uit als ‘eeliejeuns’ maar de truc is dat hun hoofd dan warm word door de reflectie van de warmte. Handug als het koud is. En dat was het vandaag. Berekoud.

We zijn ook nog naar de Hema en de AH in Bussum geweest. Dat was papa z’n eerste keer en hij moest wel even wennen aan de grootte van de AH. Snel boodschappen doen zat er dan niet in. Dan moet je de winkel toch net iets beter kennen. Maar weet je wie we daar ook tegenkwamen? Evelyn!

Dat verwacht je niet, maar het is wel logisch. Want die woont natuurlijk in de buurt, net zoals wij in de buurt van haar wonen. Zo gaan die dingen.

P1070355

foto 3We hadden ook nog een leuk fotomomentje. Mama nam een foto van mij en Siebe ook. En Siebe heeft de flits van mama gefotografeerd. Dat levert een mooi beeld op.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s