En nu ikke en de kies

P1080023

Wat en en bijzondere dag!

Jay is er en ik vind het zo leuk.

Ik wijs naar hel en wil telkens naar hem toe en het liefst wil ik hem aaien. Ik ken dat wel, kindjes, maar deze is van ‘mij’, ik bedoel hij is mijn broer, dus gaat niet weg aan het eind van de dag zoals in de crèche. Hij is er dus ook ’s ochtends en ’s avonds.

Voor mij was het extra bijzonder, want ik heb lang geslapen en toen ik wakker werd kwam Olma me uit bed halen. Dat is een verrassing. Beneden was Olpa, ook al zo bijzonder en geen papa of mama. Zij hebben me eten gegeten en net toen ik onder de stroop in mijn tafelstoel zat, kwam papa!! Ja, en ik mocht mee, maar we gingen niet weg, geen jas aan of schoenen, nee we gingen naar boven en daar was een baby die ik niet buitenbuiks kende, maar ik herkende hem wel.

Jay Nol.

P1080015

Mijn broer en die van Siebe en Zelda, wat een stel. Het is zoals Zelda zegt: We hebben nog heel veel tijd samen en dat is zo. Ik ga alvast nadenken over wat we allemaal moeten gaan doen. VEEL!

Om half 11 ben ik moe en dat zie je aan mijn oor. Daar trek ik dan aan. Papa geeft me een flesje en aan het eind van dat flesje zeg ik KLAH en dan wil ik in bed en slaap 2 uur (!). Plaatsvervangende moeheid.

’s Middags ga ik samen met Olpa en Olma winkelen en die vinden dat ze mij er best bij kunnen hebben en ik vind hen ook gezellig. En weet je wat? We kwamen er een REUZEPAASHAAS tegen. Eerst schrok ik, maar toen zag ik de paaseitjes. Grappig zo’n beest en lekker die eitjes.

foto 3

Toen we thuiskwamen was Jay er nog steeds! Jeeeej, hij blijft en we gaan nog heel veel spelen. OK, hij moet nog een beetje groeien en leren en zo, maar hey, been there, done it. Het is voorbij voor je het weet! En dan ben je een dreumes.

Trouwens, hij heeft ook een eigen website, http://www.jaynol.com of klik hier.

Terug beneden heb ik lekker gespeeld en veel gelezen en geloof het of niet, om half 4 werd ik weer moe en heeft papa me weer naar bed gebracht. Deze keer heeft hij een belangrijke ontdekking gedaan. Ik heb een KIES. Linksboven, de aanstichter van veel leed-in-de-nacht! Nu weten we het. Goeie nieuws is dat ik straks biefstuk kan kauwen.

ook goed nieuws was dat Jay er nog steeds is, jeeeeeeeeej en dat Beppe er ook nog eens bij was gekomen! Nog meer gezelligheid. En ze had lekker ringelinge-Nib-It mee. Die doe je om je vinger en dan eet je die op, of… je doet eerst een showtje. Kan ik goed. Dat en lekker gek doen.

Ik viel bijna in de wieg van blijdschap! Jay stond namelijk in de kamer en ik mocht er bij. Fijn hè, ja ik kan niks anders zeggen:

It wie wer in moaie dei.
Een echte Jay-dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s