The Jay after

P1080042

Zo!
Hij is er nog en ik kwam er achter nadat ik in bad was geweest. Voor goede orde: Ik heb lang geslapen en niet gehuild. Papa kwam binnen met een lach die ik met blijdschap beantwoorden. Dat is een goede start van de dag. En als ik dan ook nog het woord BAD hoor, dan sta ik al bijna in de badkamer en zit in het bad met m’n kleren aan.

Dat gebeurde niet, gelukkig maar bad was fijn.

Daarna ging ik naar Jay.
Hij heeft een muts op en die wil ik af doen. Ik heb het niet zo voor mutsen, maar Jay heeft dat nodig, anders wordt hij koud. Ik bedoel maar, hij is nog een baby.

We hebben trouwens afgesproken dat we samen in mijn blog gaan en dat de hele bijzondere zaken in z’n eigen blog komen. De reden? Als we allebei een blog hebben is het net alsof in twee verschillende kamers zitten en naar elkaar roepen.

Dat is niet zo.
Wij doen en beleven de dingen samen.
Zo gaan die dingen.

Na het ontbijt zijn we naar de winkel geweest voor Danoontjes en Chokotoff’s die we uit gaan delen op de crèche. Omdat Jay er is, en dat is een goeie reden. Ik vond dat ik niet moest lopen. Dat ook…

Afbeelding 1

We gaan samen op de fiets naar de Vesting. Fris op de fiets noemen we dat en per definitie komen we aan met een rode neus en een blij gezicht. We waren best laat en iedereen zat aan tafel en Lotte was moe (dat is ze altijd) en wij hadden een lekkernij!

ik was daarna snel weg en ging spelen en toen papa DAG zei, zei ik dat ook en maak het af met een elegante zwaai. Vanuit de pols.

Het was een mooie en gezellige dag en ik heb 2 uur geslapen en we hebben een prachtige slinger gemaakt voor Jay. Als kadootje van ons allemaal!

Na een mooie dag crèchen stond daar ineens papa. Ik sprong omhoog en zwaai en roep en Adar begreep niet waarom ik ineens zo blij was. Nou ja!

Thuis hebben we de geboortekaartjes weggebracht van Jay aan de buren. Ik in de kinderwagen. Papa moet het ook niet proberen weg te gaan zonder mij, want dan brul ik de boel bij elkaar. Samen uit en samen thuis. Zo gaan die dingen.

Daarna stortte ik faliekant in.
Geen eten, geen zin in.
Beetje yoghurt, ook geen zin in.
Wel melk.
Misschien is het een nieuwe kies?

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s