De meneertjes Mannetje en de zonnestralen

P1080359

Het was vandaag toch eindelijk zo ver!

De zon scheen. Dat was dus de reden dat ik zo lang gewacht heb, maar het mocht niet baten. Gelukkig ben ik geen klagerd en heb ik vandaag de eerste keer in de zon gezeten. Achter in de tuin, aan de tafel, uit de wind in de doeken. Lekker hoor!

P1080364

Als ik lui ben, doe ik aan vingerdrinken. Dat ziet er zo uit.
Ik denk dat ik gewoon drink, maar wordt genept door een melkspuit. Nou, mij hoor je niet klagen, zolang ik maar melk krijg. En het is toch mamamelk.

Voor de rest ben ik vooral een slaperd, en als ik dat niet ben dan drink ik of is het nacht. Niet dat ik veel wakker ben, maar afgelopen nacht dronk ik nog al traag. Aan de borst en dan laat mama het maar lekker gebeuren. Ik ook.

Met Dzjez is het ook gezellig, die aait me heel zachtjes. Ik vind dat lief. Later gaan we ravotten, maar nu breek ik dan alleen maar m’n botten.

Grutte groet

Ik ben gister met mama gaan wandelen! Ook in de zon. We zijn de eendjes gaan voeren en ik riep KWAK! Voor mama was het een hele trip, dus het laatste stukje heb ik haar ondersteund. Zo ben ik.

Vandaag ben ik met papa naar Philine en Lauren geweest. Op de fiets! Dat was fijn, maar ik was in een piepbui vandaag. Ik weenie wat er is. Nieuwe kies? Dreumes? Aan weinig slaap kan het niet liggen, want ik slaap goed. ’s Nachts, maar overdag ook. Heb ik echt nodig. Het zullen wel kiezen zijn, en dat kun je niet delen. Ik moet dat zelf doen en dan kan ik straks lekker kauwen.

Ik heb limonade en Pommelo gehad. Dat laatste is een beetje zurig, dat vind ik gek in m’n mond. Ik heb ook een supercoole jas gekregen. Die ga ik nog wel eens aantrekken. Maar hij is voor in de winter en nog net iets te groot…. Dat komt goed uit, want de zon schijnt.

Vandaag ben ik ook in bad geweest. Vooral omdat dat minder milieubelastend is dan al die doekjes die er anders nodig zijn. Bad is fijn, maar je wordt er ook rozig van…. Ik moest dus daarna even een baddutje doen. Half uur en dan ben ik er weer helemaal bij.

Vanochtend hebben we gezellig mét muziek ontbeten en toen ik danste heeft papa dat niet gefilmd. Hij dacht van wel, maar had het knopje niet goed ingedrukt. Dat dansen moet je dan bij de volgende beelden maar inbeelden. Daar is dat voor!

P1080362

Ik dacht, eens kijken of ik in de wieg van Jay pas (met hulp van papa) en dat past best. Als het moet kan ik er een hele nacht in slapen. Stijf op m’n rug dan, want bewegen zit er niet in.

P1080371

Ik heb ook buiten gespeeld en pannekoeken gegeten en dan allemaal begeleid met onaardig gebrul. Sorry daarvoor. Soms heb je dat. Volgende keer vind ik pannenkoeken weer lekker en ga met plezier eten.

Nee, vandaag gaat niet de boeken in als de meest fleurige Dzjez dag, maar ik heb wel Vitamine ‘Z’ gehad. Nadat die goed ingetrokken is, gaat alles een stuk beterder.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s