Opgeruimd type

P1080348

Ik ben een beetje met het verkeerde been uit bed gestapt en dat is gek.

Eigenlijk heeft papa me er uit getild, dus kan het niet aan het been liggen. Het was gewoon ik denk ik. Ach ja, zo gaan die dingen. Maar dan eet ik niet veel en ben ik niet gezellig. Boekjes lezen, het is altijd de andere die ik wil. Spelen in m’n eentje, ‘no way’, als papa aanstaltes maakt ergens naar toe te gaan (WC, berging, keuken) ben ik het er niet mee eens.

Ineens zei papa, kom we doen ZE in bad. ZE? dacht ik? Wie nog meer dan? Dat was Jay!

P1080317

Jawel, Jay gaat voor de allereerste keer in bad! Dat moet raar zijn? Nog nooit in bad en dan ineens er in… Dat wordt brullen denk je dan, maar nee. Hij blijft heel rustig liggen.

P1080321WOW, dat is vet, bad! Dat voelt een beetje zoals de binnenbuikse wereld en als ik m’n oortjes onder water doe helemaal! Lekker warm zeg!

Wel een raar idee, want door in bad te gaan worden de laatste restjes binnenbuikse wereld weggespoeld en ben ik helemaal een buitenbuikse baby.

Ik vind het fijn! Het was trouwens ook een relaxte dag. Je kunt nog een klein verhaaltje lezen op mijn blog. Dan moet je hier klikken. Of hier, of hier, maar het maakt niet uit, want alle wegen leiden naar Rome. In dit geval mijn website.

Jaja, Jay heeft het flink gedaan! Ik was ook weer helemaal schoon en nadat ik de spullen opgeruimd heb, begon ik al wat te piepen. Uiteindelijk brengt papa me naar bed met een extra flesje en zo zie je maar weer dat ook zonder been uit bed stappen ook z’n voordelen heeft.

Ik heb een kwartiertje gelegen en toen was ik al weer klaar!

Ach ja, beneden is het ook veel gezelliger en Jay en mama zijn daar ook! Daar wil ik dan ook wel weer graag bij zijn!

P1080345

Uiteindelijk heb ik nog lekker wat gespeeld en gedanst, maar het uiteinde van die uiteindelijkheid was dan dat ik alsnog in bed ging en deze keer heb ik 2 uur geslapen! En weet je wie me uit bed kwam halen? Olma!

Ja, die was er en Olpa ook. Dat is een super verrassing. Even een gezellig onderonsje met Olma. En ze hebben me beneden aangekleed en ik weet niet of mijn kop 2 maten gegroeid is in die 2 uur of dat ze gewoon het knoopje niet los hadden gedaan, de trui ging er in ieder geval moeizaam overheen…. Uiteindelijk gelukkig wel!

P1080337

Maar wat een verrassing! Olpa, daar kan ik lekker op schoot zitten en boekjes lezen en kletsen met elkaar en samen naar Jay kijken. Ja Olpa is OK.

Nadat zij gegeten hebben ben ik met ze mee gegaan naar de IKEA en daar heb ik weer gezellig gezwaaid naar iedereen. Ik ben ook ontmaagd. Ik heb m’n eerste vanille milkshake gehad en wat denk je? Ik vind het HEERLIJK!

Uitjes met Olpa en Olma zijn altijd leuk!

Thuis was ook leuk, want ik was in een goed humeur! Papa kwam thuis van hardlopen op z’n nieuwe stuiterende schoenen en hij keek blij en ik keek blij terug met m’n neus en mond tegen het raam geplakt! Hooooi-ooi zei mijn stem op een gedempte manier!

Ik heb weer heerlijk gegeten en gedanst op ‘oud-Hollandse’ muziek, maar toen meost er gewerkt worden. Ik heb de droger leeggehaald en alles in de wasmand gedaan….
Echt waar.
Kijk maar:

Zo ben ik.

Toen vond ik het kleine Nivea blikje van papa en als beloning kreeg ik stipjes op m’n gezicht. Als een indiaan. Nou ja, toen was het ook ongeveer het einde van mijn Latijn. Met een lekker flesje ga ik naar bed!

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s