Siebe, Zelda, Dzjez en Jay

P1080690

P1080665

Zo eindigde de dag.
Een volle dag dus. Niet alleen met al die broers en zus, maar vanochtend ook. Een volle luier, een vol bord met brood, naar de bakker voor nieuw brood, gesleuteld aan de fietsen van papa en Siebe, we zijn naar de fietsenmaker geweest en hebben één fiets achtergelaten en een moertje mee terug genomen. Die man wist precies dat het een moertje van de linkerkant van een oudere drieversnellingsfiets was. Ik bedoel maar, je hoofd volstoppen met (on)zinnige dingen.

Dat is natuurlijk betrekkelijk, (on)zinnige dingen. Wat voor de één zinnig is, is voor de ander onzinnig. Zonder zin, maar dat kan ook gewoonweg betekenen dat je het niet begrijpt. Aan de andere kant als je je hoofd volstopt met onzinnige dingen, kunnen er ook geen dubbelonzinnige dingen bij. MAar ook geen zinnige dingen. Mmmm, dit is zinnig genoeg om eens iets om dieper over na te denken.

Niet te diep hè! Anders kom je in Australië terecht! Dat is natuurlijk een avontuur, maar je kent er niemand, spreekt niet de taal en je bent nog maar een dreumes. Dus.

Ik heb een mooie nacht en dag gehad. En dan is het al snel goed voor mij. Doe ik niet moeilijk over.

Ze zeggen dat baby’s nog niet goed kunnen zien, nou misschien is dat zo, maar voelen des te meer en ik voelde dat m’n andere broer en unieke zus er waren. Uniek, want ik heb er maar één, dus ze is per definitie de leukste, en dat is ze sowieso.

En ze ligt zo goed! Ik ben een een hele diepe slaap gevallen en in m’n slaap had ik telkens kleine glimlachjes. Van buiten en van binnen.

Bij Siebe ligt het ook al zo goed. Nee, ik ben blij dat ik ze eindelijk voor de eerste keer gezien heb en zij mij. Zo is het goed zeg ik. Eerst een beetje wennen en er goed en stevig uit zien en dan de grote ontmoeting!

Zo is dat Jay! Als op z’n goede tijd, zo gaan die dingen en niet anders. Dat is kosmisch onverantwoord.

Dus, na de fietsenmaker zijn we naar de HEMA en de AH geweest (als die samen één winkel worden zpuden ze HEMAH gaan heten). Ik zat weer op de troon. We hebben de kar in een noodtijd volgegooid met leuke, handige, noodzakelijke, onduidelijke, herkenbare, lekkere, onbekende maar vooral veel spulletjes. Alles afgeschoten met de lasergun van de Albert Heijn. Dat mag ik (nog) niet het doen en dat vind ik stom eigenlijk.

Nadat we thuiskwamen was ik wel klaar kan ik zeggen. Ik was al vroeg op en het was al behoorlijk half 12, dus lekker slapen dus. Eerst nog even dag tegen Jay zeggen.

P1080653

Toen ik opstond was papa weg!

Niet dat het heel erg is hoor, hij ging naar België dus en ik was gezellig met mama en Jay. Nou ja, ik was niet supergezellig, want ik was een beetje pieperig…. Uiteindelijk heb ik  nog een heel kwartier geslapen, maar dat had geen effect.

foto 1

Wat wel effect had was K3. Wat is dat toch een machtige muziek en wat een choreografie. Ik hou van zingen en dansen en dit is de ideale symbiose. Misschien wordt ik wel artiest en moet ik mee doen aan de X-factor. Voor dreumesen.

Ik heb ook nog even de was gedaan. Zo ben ik, dan help ik mama even en dat kan ik super goed. Drin en druit. En dan ik drin en dan druit. Handug!

Uiteindelijk hield ik het niet meer en moest ik naar bed! Half 7 was het nog maar…. Gelukkig werd ik op tijd wakker en ineens stond daar Siebe. Van schrik heb ik heel hard en heel lang gehuild, maar daarna kon ik alleen maar lachen.

Wat gezellig zeg! Allemaal bij elkaar, ikke, Jay, Siebe en Zelda.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s