Bruster

P1090976

3 broers en een zuster, zo zag deze morgen er uit.

Papa en mama gingen boodschappen doen en niemand wilde mee. Tsja, dan gaan ze samen en blijven wij thuis. De Brusterbende en dat is gezellig. Ik blijf het bijzonder vinden, hoe die ‘instant klik’ er altijd weer is. Dat bedenk je niet, dat is er gewoon. Geen speld tussen te krijgen.

Als Zelda me naar bed brengt, doe ik heel normaal. Niet moeilijk met luier of stijf als een plank op het aankleedkussen. Nee lief en normaal. Zo ben ik (dan).

Opstaan is altijd wel weer lastig. Dan moet ik van heel ver komen en zijn m’n knietjes rood, van hard op de buik slapen. Diep slapen dus en wakker schrikken is nooit grappug.

’s Middags zijn we gaan fietsen in de bakfiets. Papa Zelda en ik om de bandjes voor de babyschelp te halen. Het weer was even goed en op de terugweg hebben we vis gehaald en ik kreeg een koude kibbeling. Dan brandt ik m’n tong niet en dat is wel zo prettig! En lekker! Toen ik weg ging heb ik hard gezwaaid. Als dank.

Siebe en mama hebben appeltaart gebakken, dus toen we thuiskwamen rook het heel erg lekker. Morgen even een stukje regelen.

Nadat papa de schelp had geïnstalleerd, zat ik samen met Jay in de bakfiets. Mooi. Morgen even proefrijden.

Ja, ligt goed, anders, maar goed. Heb er wel zin in, een ritje. Een beetje proefrijden en de zon wat uitdagen, want dan kunnen we naar het strand en kan ik lekker op een handdoek in het warme zand.

P1100006

Ik vind dat ‘bruster’ gedoe ook prettig. Veel knuffelen, daar ben ik wel voor te porren.

P1100009

Vandaag was een gezellige doe dag. Bij elkaar zijn, eten, kletsen, dansen, knuffelen, voorlezen. Als we met zoveel zijn is er altijd wel wat te doen. Ik kruip dan onder de benen van Siebe en/of Zelda door. Ga tussen ze inzitten op de bank, of ga door naar Jay als hij huilt, want dan moet ik hem troosten. Zo kabbelt de dag rustig verder.

P1090984

P1100014

Aan het eind word ik toch wel wat moe en is er gelukkig altijd nog de schouder en knuffel van mama.

Ik kan niet anders zeggen,

P1090989

it wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s