De tocht

foto 2-1 foto 1-1

Wij hebben vandaag net zo lang gefietst als papa heeft gereden naar België!

Lan hè! Jaja, ik heb er spierpijn van. Spierpijn van het zitten. Ik heb ook een nieuw woord geleerd, namelijk ‘IJSJUH’ Die heb ik gehad in de Vesting. Heerlijk. Het was een welverdiende beloning na al dat getrap.

foto

Jay ligt dan mooi voor me en die doet z’n best om z’n ogen open te houden, maar dat valt gewoonweg niet mee denk ik. Dat heerlijke gehobbel, dat werkt hypnotiserend. Zelfs ik van soms in slaap. Al zittend!

We hebben de omgeving goed verkend en weten nu dat er ook leuke winkeltjes zijn in Bussum Zuid. Ik zou de weg niet terug kunnen vinden al zou je me 100 Euro geven, maar dat hoeft ook niet. Want ik kan noch dat eind lopen, noch fietsen en als ik echt moet bel ik een taxi. Die weet het wel. Een taxi is namelijk een ‘Brenger’.

Op de terugweg zijn we nog langs de visboer gegaan en hebben kibbeling gekocht! Lekker om thuis op te eten in de stoel. Pfff, ik had wel honger hoor!

foto 1

Vanochtend hadden we matroosje gespeeld. Gezellig met z’n allen in bed, maar dat was nadat papa en ik eerst beneden lekker bij elkaar gezeten hebben en boekjes hebben gelezen, TV gekeken en gegeten en gedronken.

Mama en Jay hadden de slaapuurtjes nog nodig voordat wij kwamen druktemaker! Dat kunnen we goed. Zo goed, dat ik daarna wel weer anderhalf uur geslapen heb.

foto 3-1

Een ander hoogtepunt van de tocht van papa was zijn terugkeer.

Hij stuurde een foto van Siebe en Zelda, vlak voordat ze kwamen, ik keek er naar en werd rood van blijschap!

P1100780

P1100781

Het is super ze weer te zien en we hebben geskateboard op de plank van Siebe en geknuffeld met Zelda. Het grappige is dat er een echte ‘timeleap’ is; het is namelijk net alsof er geen tijd zit tussen de laatste keer dat we elkaar zagen en nu. Dat zal wel de ‘band’ zijn….

Ja, het gaat een fijne vakantie worden.

Mijn eerste vakantie!

En dan heb je geen vakantie-ervaring. Dan is je hoofd nog een leeg vat qua vakantie en kan er nog van alles in. Nou ik ben benieuwd!

Het was een mooie dag weer. Het weer was weer ok, gelukkig en dan is er zo veel te doen en te bekijken in de omgeving. Ik kan dat mooi bekijken vanuit mijn bakfietstroon.

Ik heb ook heerlijk bij Siebe op z’n buik gelegen. Ja, dat wordt de eerste keer zo lang bij elkaar. Mooi, mooi, kunnen we elkaar eindelijk eens goed leren kennen!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s