NEWS FLASH: Vers van de drukkerij

foto 1

Vandaag heb ik verheugend (of moet ik zeggen ‘verlichtend’) nieuws.
Ik heb vandaag voor het eerst gepoept, gedrukt, kakka gedaan, een drol gedraaid, een bolus geproduceerd etcetera, etcetera op de grote mensen WC met het kleine kinderen WC-brilletje voor mijn billetje.

Ik was er zelf beduusd van en het was een heel drukwerk.

De afvoer zat vol en het duurde echt even voordat de stortvloed van water de drol met een vriendelijk gebaar naar het riool had gestuurd.

Voor een drol uit mij is het de eerste keer dat hij een reis door het riool maakt. Alle voorgaande deelden het droeve lot van de luier (op één na, die lag op de kamervloer), de luieremmer en vervolgens via de vuilnisbak naar de afvalberg.

Drollen verheugd u!

P1100792 foto 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s