Vlietsen

P1110207

Papa zei, weet je wat? Siebe en ik gaan hardlopen, misschien kunnen jullie meefietsen. Dat is een goed idee! En dat vond mama ook.

Dus zo gezegd, zo gedaan. Na het ontbijt en de kleren aan gingen ik en Jay in de bakfiets. Goed aangekleed want het was best koud…. Papa had zelfs een jas aan, nou dat zegt wel wat.

Maar zodra mama ging fietsen, gebeurde er iets bijzonders. Als je naar de lucht keek zag je dat de wolken aan de kant gingen en ruimte maakten voor de zon. Het duurde dan ook niet lang of papa trok zijn jas uit. Die heeft het snel warm.

We hebben heerlijk gefietst, langs de zee, door de duinen, alleen ik val natuurlijk weer in slaap door dat gewiebel in de fiets. Totdat de bakfiets stopt. Siebe wil de grootste duin van het eiland beklimmen!

IMG_6369 IMG_6368

Hij zegt dat daar boven het uitzicht wel heel mooi moet zijn. En dat is ook zo. Papa gaat ook kijken en pas daarna gaan we verder.
foto(Siebe ziet er op één van de foto’s wel een beetje raar uit! Is Siebe wel wie hij zegt dat hij is? Of is hij een Alien….)

Het was behoorlijk heuvelachtig en dat is leuk. Naar boven ga je dan langzaam en naar beneden is het WOESSSJHH. Je merkt het ook aan mama. Naar boven kijkt ze heel serieus, naar beneden heeft ze een glimlach. Al met al is het een goed sportmoment.

Toen we thuiskwamen was het mooi weer, mama voelde zich fris en fruitig en Tessa was er ook nog met Senn en Nynthe. We konden mooi in de tuin ravotten en voetballen.

Ik heb geknuffeld en gelachen en de geluidjes die ik maak worden telkens geprononceerder. Maw, het worden duidelijker klanken. Klanken die echt klinken zoals mij. mooi is dat, hoe snel je al een eigen geluid hebt. De kunst is dat te houden.

Siebe heeft nog een hele grote burcht gemaakt op het strand. Het doel is dat de zee hem uiteindelijk verorbert, maar….

IMG_6370

Ondanks het feit dat Siebe tot diep in de nacht (10 uur!) op en neer is gaan rijden, was de zee nog niet hongerig genoeg om de burcht te verslinden…. Tsja, arme Siebe, gelukkig heeft hij jonge benen.

Morgen gaan we terug naar huis.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s