Vochtvreters

P1110480

De warmte deert ons niet, we zweten gewoon iets harder en drinken meer. Of nemen gewoon vocht op verschillende manieren tot ons….

Het begon al vroeg, om 6 uur, tegelijk met mama haar wekker, werd mijn tong wakker in een dorre woestijn, voorheen mijn mond genaamd. Een flesje water is dan in een zucht en een scheet weg (natte scheet). En dan ben je toch al min if meer wakker, dus…

Ik werd op het laatste moment wakker gemaakt en had om 5 uur nog gedronken, dan heb je wel even genoeg. Even een ‘droog’ romertje aan en klaar voor de druppel in m’n oog. Niet heus! Ik vind dat niet leuk en knijp m’n oogjes stijf dicht… Uiteindelijk spuit papa in een ogenblik van onoplettendheid en het zit er in.

P1110483

De tocht in de bakfiets is een absolute favoriete routine. Lekker fietsen en om me heen kijken, met een babbelende Jay in het vooronder. Dat is pas fris wakker worden.

Op de creche hebben we vooral veel gedronken en gespeeld op het binnenplein. Jay draait en trappel als een Duracel konijn en kletst je de oren van je hoofd! Zo’n gezelligerd.

We zijn blij als papa ons weer komt halen en als we thuis zijn, drink ik eerst een hele beker water met Roosvicee. Lekkerrrr. Dan macaroni en yoghurt. En de ik besloot dat ik het zelf moest eten en dat vond papa ook. Niet alleen m’n mond genoot er van, ook m’n gezicht!

Toen mama thuis kwam, deed ik het nog eens dunnetjes over. Ik voel van m’n auto, pardoes in het badje. Niette geloven hoe snel een luier zichzelf volzuigt met water! Ik schrok en moest direct lachen! Een mooie afsluiter van de dag!

Ik heb nog een kleine ontdekking gedaan. Als mama me met m’n hoofd naar boven legt, draai ik in 10 minuten om met m’n hoofd naar beneden. Ik kan draaien! Een echte draaikont, dus.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s