Weekend Ons

P1120664

Ons weekend bestond uit twee delen: Zaterdag en Zondag.

Zaterdag was een soort halve dag want papa was een halve dag weg. Of, hij ging weg om 12 uur en dat betekende een avontuurlijke middag met mama. We zijn gaan fietsen en beland in de kinderboerderij waar allerlei angstwekkende dieren in vrijheid leven achter gesloten hekken en deuren. Daar ben ik niet rouwig om.

Jay zat gezellig bij mama op schoot en ik was gewoon op avontuur. Lekker in de frisse lucht en de geur van natuur en dieren om me heen. Heelrijk.

Ja, dat zijn die momenten waarop ik ook graag wil kunnen lopen en met Dzjez rondbanjeren om de kinderboerderij tussen de kippen, de geiten, konijnen, schapen en ezels. Maar ja, nu bekijk ik het op afstand. Op de veilige schoot van mama.P1120649 P1120651

Fietsen is heerlijk, zeker nu. Die frisse wind in m’n gezicht, dan trek ik altijd van die gezichten, gecombineerd met een lach.

Die lach is moeilijk van m’n gezicht te krijgen! Die lach, ik ben lachend geboren! Yiehaaa!

Vandaag was papa weer thuis en hebben we lekker lang geslapen allemaal. Tot wal half 8 en daarna hebben we gezellig met elkaar in bed gelegen en ik heb zelfstandig Nijntje gelezen op de aaiPad. Ik kan dat. Weet precies op welke knopjes ik moet drukken en luister mooi naar het verhaaltje.

Ik had nog wel een akkefietje. Ik was goed aan het eten, zelf, yoghurt, dat kan ik heel goed, maar ineens…. De lepel zat vast! Ik had hem overdwars en toen bleek de lepel groter dan de grote van m’n mond… Uiteindelijk ben ik gered en hoef ik niet de rest van m’n leven met een lepel in m’n mond te lopen.

Afbeelding

Na het ontbijt zijn we 20 kilometer gaan fietsen. Het was heerlijk weer en papa reed op de bakfiets. We zijn echt off-road gegaan in het bos en over zanderige paden. Super. Veel om ons heen gekeken, naar bomen gezwaaid en mensen. Heerlijk en mama had blosjes op haar wangen.

P1120660 P1120656 P1120655

Thuis was ik zo moe dat ik zingend en lachend naar bed ging. Ik keek zelfs verliefd naar m’n slaapzak.

NA anderhalf uur werd ik weer vrolijk wakker en hebben we een fijne middag gehad. Nog even in de speeltuin, veel fruit gegeten, een bakje nasighetti (spaghetti saus met rijst) voor 2 dagen, yoghurt. Goeie en gezonde groei.

Daarna weer met een glimlach naar bed.

Mijn dag had nog een staartje. Mama had me op een kunstige manier laten zitten.  lachen! dat doe ik graag. Nog even en ik kan los zitten. Ik ga er nu een punt van maken!

P1120673 P1120669

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s