Dageraad

P1130367

Soms zijn er dagen waarop je niet weet waar je over gaat schrijven, maar dan denk ik aan het gezegde “komt tijd, komt raad” en dan ineens weet ik dan weer wel waar ik over moet schrijven. Zo gaan die dingen.

Zo is is het bijvoorbeeld gek dat ik in het weekend niet uitslaap en steevast om 6.20 wakker word en als mama en papa vroeg op moeten ik als een roosje tot 20 over 7. Ik bedoel maar.

Ik was wel heerlijk vrolijk en dat zijn goeie ochtenden. Ik heb zelfs brood gegeten met smeer kaas. Ander kaas is legkaas, of tenenkaas, of paashaas, maar dat is wat anders.

Jay was ook vrolijk toen hij wakker werd en dat maakt mij weer vrolijker, dus alles is een gezellige vrolijke bende. Als mama gaat sta ik voor bij het raam, terwijl ze achter vertrok. Gelukkig was papa doortastend en hebben we samen achter gezwaaid.

Ik heb heel hard in gedachten gezwaaid, want lag in de box.Ik heb een wat onrustige nacht gehad. Wel wakker, maar niet gedronken, Uiteindelijk heeft mama me gewoon laten liggen!

En ik viel gewoon weer ins slaap.

Er zijn dingen waar ik ook aan moet wennen, denk ik. ’s Nachts niet drinken is iets wat ik m’n hele leven nog niet heb gedaan! Dat is het voordeel en het nadeel van jong zijn als ik. Dan kun je lekker dramatiseren.

Op de creche heb ik me weer goed vermaakt en m’n mond en maag ook. Ik heb driekwart boterham opgegeten, naast m’n flesjes melk en fruithapjes. ’s Avonds nog eens een vol bakje en yoghurt… En dan val ik in slaap in de box en daarna werd ik onblij wakker.

Het flesje melk was genoeg om me in een DIEPE slaap te doen gaan. Ben benieuwd of een all-nighter word.

Ik heb soep gegeten met brood en yoghurt, maar dat was niet genoeg. Eerst moesten we nog met Jay spelen. in de wasmand! Papa heeft het ook bij mij gedaan en het is goed voor de ontwikkeling. Lachuh, en Jay vindt dat ook leuk.

P1130375

Hij is geslaagd.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s