Mutsop

P1130726

Het was mijn verjaardag, maar ik weet nog niet wat dat is.
Het enige wat ik kan, is “lang zal ze leven” zingen en HOERAH roepen en de armpjes van Jay in de lucht doen. Maar dat het iets te maken heeft met geboren worden in je persoonlijke jaar ‘nul’ en vervolgens elk jaar vieren dat je in dat bewuste jaar ‘nul’ bebloed en brullend de wereld in werd gelanceerd.

Dat weet ik allemaal niet. Volgend jaar pas, maar ik heb gehoord dat papa en mama m’n half jaar willen vieren op 2 juni… We zullen zien.

Maar er was nog iets raars. Beppe was er en die is er anders nooit op maandag, en toen mama beneden kwam, was het eerste dat me opviel “Mooie schoenen”. Ik vind mooie schoenen belangrijk. Dat is aangeboren denk ik, maar dat is niet alles, Mama ziet er helemaal mooi uit. En papa ook. Die vieren denk ik mijn verjaardag. Beetje over-dressed, maar dat vind ik niet erg.

P1130713

Papapapa brengt ons naar de crèche en zeg ik “Uit?” Uit de auto? Eerst Jay, zegt papa dan en ik zeg ook eerst Jay. Iedereen was er al want wij waren laat en iedereen was blij en riep Dzjez en Jay en ik ben jarig.

Ik vind dat heel fijn aankomen op de crèche en iedereen weer zien. Ik ben een sociale baby en hou van gezelligheid en mensen om me heen. En vandaag is dat extra leuk want we gaan zingen voor Dzjez en hij gaat kleine Danoontjes uitdelen en die zijn lekker!

P1130710

Denk ik. Ik heb het niet geproefd.

Dzjez heeft ook getekend en gekleurd en er zijn foto’s gemaakt en had ik al gezegd dat we gezongen hebben? Nou Dzjez is gewoon blijven zingen. Ook nadat de rest van de kinderen hun jonge stembandjes schor hebben gezongen.

Wat bijzonder is, is dat papa en mama ons samen komen halen. Niet dat ik het erg vind, maar ze zien er ook zo mooi uit! Ik heb het gevoel dat ze mijn verjaardag wel heel erg belangrijk vinden! Fijn is dat en als we thuis komen zijn Olpa en Olma er ook nog! Nou ja, wat een mooie verjaardag is dit toch!

P1130725

P1130734

Ik ga toch nog eens kijken wat ik precies getekend heb….

foto 2

O ja, deze zijn nog van gisteren:

It wie we in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Een gedachte over “Mutsop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s