Ziekerst

P1160266

Ik ben vandaag ziek.
En ik voel me moe, slecht, heet en slap.
Maar ik eet wel heel goed.
Het begon eergisteren al in de nacht.
Toen moest ik overgeven, maar ben daarna wel weer gaan slapen.
De dag daarop voelde ik me best goed, maar terwijl de dag afliep, liep mijn temperatuur op. Contr-parallelle lijnen die mij niet beter maakten. Al met al heb ik m’n dagen heel warm, huilerig (afgewisseld met m’n onverwoestbare lach), eten drinken en slapen doorgebracht.

Ik ben m’n dag vandaag geëindigd met een vol potje eten, kirren en lachen in de box wat over ging in huilen een zetpil, wiegen tot stilte en in bed…. Ben benieuwd hoe ik me morgen voel… Ik hoop dat het een mooie kerst wordt en geen zieke.

Maar alle lichtjes helpen me er weer bovenop!

Daar heb ik mama mee geholpen! Ondanks het feit dat ik de hele dag een jojo in stemmingen ben geweest en bij het minste en geringste in huilen uitbarstte, waarbij m’n tranen als de Amazone over m’n wangen stromen, was ik daar wel heel blij mee bezig!

Je hoeft ook niet elke dag vrolijk te zijn! Vandaag was ik dat namelijk wel en heb heel wat af gedanst en gezongen. En grapjes gemaakt. Ach ja, dat wisselt als je opgroeit. Zeker als je Dzjez heet…

P1160253

Mama helpen met het in huis brengen van de kerstsfeer is een mooie bezigheid! Niet alleen is het creatief, het levert ook echt een ander en bijzonder gevoel van gezelligheid op. Daar zijn mama en ik goed in. Als er iets is dat ik overneem van mama dan is dat de gezellio-gen, Dingen gezellig maken, is een goede basissfeer creëren en daar kunnen alleen maar mooie dingen gebeuren.

P1160255

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s