Lachebek en De Contrair

P1160822

We zijn woensdag gaan zwemmen en ik heb langer in het water gezeten dan Dzjez.

Dzjez zit een b e e t j e in z’n opstandige periode en zegt dan neej tegen dingen die hij graag doet. Gek hè, het lijkt wel de omgekeerde werel.

In ieder geval heb ik lekker gezwommen met Olma! Die kan dat heel goed en ik ook. We zijn een heel goed team en van al dat gezwem was ik zo moe, dat ik in de auto in slaap ben gevallen.

P1160820

Ik was gewoon dwars en wilde niet naar zwemmen, niet aankleden, niet m’n schoenen aan, niet m’n jas aan en niet vertrekken. Het gevolg is dat mama me onaangekleed in de auto heeft gezet en dat vind ik NIET LEUK.

in de auto had ik na een minuut wel zin om te gaan zwemmen. Toen ik dan weer in het zwembad lag had ik ineens weer geen zin in zwemmen. Wat ik tegenwoordig wel durf is onder de douche! Alles is een kwestie van tijd. Dat blijkt maar weer.

Vandaag waren we naar de creche, in de bakfiets met papa. Leuk in donker! Leuk is dat. We hebben fijn samen gespeeld en met de anderen en ik leer elke keer iets bij. Deze keer heb ik twee dingen geleerd:

Sorry zeggen als ik iets doe bij iets of iemand dat niet mag

Vragen of ik iets mag

En in beide ben ik heel goed! Ik wordt groter en groter en slimmer en slimmer!

Ik word beweeglijker en beweeglijker en kan echt al doelbewust ergens naar toe krollen. Krollen is de combinatie van Kruipen en Rollen, maar ik kom er en pak wat ik wil. Met een lach!

P1160819

Dat doe ik ook als ik mama zie of papa. Dan ben ik ZO blij dat ik kramp in m’n kaken krijg.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s