Op pad / iPad

P1160997

Naast de boswandeling op vrijdag zijn we nog meer op pad geweest.

Gisteren ben ik met papa naar de verjaardag van Temme geweest. We hadden twee stripboelen mee als kadootjes – die ik niet uitkocht pakken – om z’n smaak te verbeden. Donald Duck en Guust Flater.

P1170004

Eerst vond ik het h e l e m a a l niet leuk.
Er was een hond en die heette Liva, maar dat vond ik niet. Voor mij was het gewoon een hond die niet in een boekje zit en dan is het per definitie eng. Nee, dan zit ik het liefst bij papa op z’n schoot. Ook als er een leuk spelletje met kikkers te doen is.

Gelukkig ging de hond uiteindelijk weg en heb ik gespeeld en gevoetbald en gek gedaan met Temme. Leuk! En het was al leuk want we hadden logé’s! Tesse, Nynthe en Senn. Senn is een fotomodel en moest op de foto in Amsterdam. Dan is Naarden lekker dicht bij en ik vond het gezellig en we konden spelen.

Vind ik ook. Hoe meer zielen hoe meer vreugd (ok, niet te veel want dan slaap ik wat onrustig) maar dit was precies goed. Ik ben dan al heel interactief en oefen om een van de beste push-uppers van de hele wereld te worden.

P1160988

ook handig dat ik al behoorlijk goed kan zitten. Het duurt nu soms al 5 minuten voordat ik omval en tot die tijd kijk ik trots om me heen of lees 1 van m’n stoffen Nijntje boekjes.

P1170003

Goed om je heen kijken is de beste manier om slimmerder te worden. Mama of papa zeg ik nog niet, maar ik kijk al wel naar de lippen van mensen, omdat ik een vermoeden heb dat er een verband is tussen geluid en dat ding. Soms beweeg ik m’n mond al mee, maar die veranderd uiteindelijk in een lach.

P1160982

Zo ben ik.

En ik kan ook al goed in de box spelen. Fijn is dat. Meer kunnen dan op je rug liggen!

Ik slaap trouwens de hele nacht door. Al 3 achter elkaar. Pfff, eindelijk tijd om eens goed uit te slapen zonder dat m’n maag me weer eens wakker maakt!

Ik had papa geholpen om de bedden van Nynthe, Senn en Tessa op te maken door er op te gaan liggen. Ik snap niet waarom papa me er af duwde, want ik lag zo lekker!

Ik ook, alhoewel ik onvrijwillig van het bed rolde door ongecoördineerde bewegingen. Hey, ik ben een baby hè!

Het grote voordeel was dat ze 2 iPads bij zich hadden dus er was genoeg te zien en te beleven en aanleiding om “mijn” te zeggen. Gelukkig weet ik ook telkens beter wat delen is.

It wie wer in moaie tiid.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s