knuffelkonten, gezelligaards en schreeuwlelijks

P1170032_2

Ik loop wat achter met de blogs en vandaag hebben we ook nog eens geen foto’s genomen.

Dat wil niet zeggen dat vandaag niet onkleurrijk voorbij is gegaan. Integendeel, we hadden nieuwe kleren aan. Ik van top tot teen en Jay van top. Die had namelijk aleen een nieuwe bloes aan en die was mooj. Ik had daarnaast ook nog een nieuwe broek aan met gekleurde omslagrandjes. Ook mooj.

Gisteren (woensdag) zijn we trouwens weer gaan zwemmen en ik kn er kort over zijn: Ik stond vooral op de kant!

Ik daar en tegen ben een echte waterman (niet sterrenbeeld) en kan er niet genoeg van krijgen en Olma gelukkig ook niet! Samen hebben we lekker gezwommen dat het een lieve lust is!

Daarna was ik wel moe hoor, maar dat is het allemaal waard. Mama vind dat ook, want Dzjez en ik zijn om half 2 gaan slapen en hij werd om 4 uur wakker en ik pas om half 5. Zwemmen is zwaar…

Ik heb ook nog met Dzjez gespeeld. in de box. Gezellig.

P1170029

En vandaag dus met een een nieuwe bloes naar de creche. Met papa in de bakfiets. Lekker fris en net op tijd, want ik was het thuis zat, en ging piepen. Jaja, ik krijg een eigen willetje!

Op de creche was Manja en die vindt het ook altijd fijn om even met me te knuffelen. Dat is fijn aankomen!

Ik pak dan een box en ga spelen. Deze keer zijn het boekjes en ga ik lezen. Relaxed en dan naar papa zwaaien.

We gingen ook relaxt weg toen mama ons kwam halen, maar daarna schoot ik in de kolere. ik mocht de deur niet dicht doen en ben ik ONblij! Dat stopt ook niet meer zo gemakkelijk dan.

Ik was ook zo. ONblij en ik weet niet waarom, het is gewoon zo! Dan eet ik niet veel en is er geen land met me te bezeilen. Ik weet niet wat me overkomt! Het is dan ook de eerste keer. Heel erg moe! Al dat gegroei en gespeel. Het gaat een baby ook niet in de koude kleren zitten.

P1170034

Morgen beter. Sorry mama.

Ik ook sorry. Gelukkig bond ik op tijd in. Niet dat ik veel gegeten heb hoor! Uiteindelijk heb ik dat ene hapje dat de toegang was naar yoghurt toch genomen en mocht ik nadat dat op was ook nog VLA. Heerlijk.

Papa wil dan nog voorlezen, maar ik ben meer in een mama-mood. Dat kan. Soms heb je dat. Uiteindelijk mocht papa ook nog even uit Hotze de Botskabouter voorlezen. Botsen!

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s