:-) & :-(

P1170074

Wat is het toch mooi en wat is het toch gezellig.

Sons denk ik dat m’n lach ingebakken is op mijn gezicht… Maar dat is niet zo. Dat doe ik zelf. Ik ben vrolijk geboren en het kost me geen energie. Integendeel, het geeft mij energie én geeft energie aan anderen.

Ik bedoel maar, lachen en vrolijk zijn is belangrijk, maar met Dzjez en papa en mama is dat ook wel heel gemakkelijk. Het ís ook leuk en gezellig en er gebeurt ook altijd wel iets. Vooral met Dzjez, die is altijd lief en zorgzaam en komt vaak met me spelen in de box, roept me onder de tafel en leest boekjes voor.

P1170072

Vandaag zijn we gaan zwemmen en hij is echt in een ik-ga-maar-even-in-het-water-en-dan-is-het-genoeg-stemming, maar dat drukt mijn pret niet. Ik hou van zwemmen en daar word ik… inderdaad! Heel vrolijk van!

Olpa en Olma waren ook al zo blij! Jammer dat papa er niet bij was! Die moet echt een keer mee! Ik ga er een actiecomité voor opzetten.

Hey, kleine babbelaar, ik wil ook wel even wat zeggen! Ik ben blij met jou Jay. Ik vind dat dat ook wel eens gezegd worden. Zonder jou zou ik enigst kind zijn geweest en het heeft er ook echt even zo uitgezien. Gelukkig is er iets mis gegaan, of goed gegaan, hangt er vanaf hoe je het bekijkt….

Nu kan niemand zich meer voorstellen dat je er niet bent. Het moest altijd al zo zijn en dus is het gewoon zo als het moet én moest zijn.

P1170076 P1170089

OK, ik ben soms wat brullerig, maar dat komt omdat ik een dreumes op reis naar peuter-zijn ben. Eigenlijk is dat goed, ook als ik nee zeg en ja bedoel (omgekeerd doe ik dat gek genoeg niet). Ik bouw karakter en heb daar een theorie over:

Hoe groter de afstand tussen blij en brommerig, hoe groter de basisenergie voor een goed karakter!

P1170070 P1170069

En door de bank genomen ben ik vrolijk, grappig en vol met humor. Op de creche zeiden ze dat ik een initiatiefnemer ben en een gangmaker (eerst initiatief, dan de gang er in!). Voor de rest is alles goed. Mooi zeg ik. Vanzelfsprekend zegt mama.

Oh ja, we hebben papa twee avonden niet gezien! Die was laat thuis van het werk en dat is stom (maar nodig zegt hij). Dus ben ik vannacht maar even wakker geweest. Dan zie ik hem nog eens…. Gelukkig was hij vanavond op tijd en kon ik nog even brullen…
..en lachen grapjes maken!
😦
🙂

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s