Jaarmarkt met Kevers

IMG_8210

Ik heb ze niet gezien, maar het was op de Keverdijk, dus ze zullen wel ergens zijn geweest.

Wij waren er in ieder geval wel. We zijn trouwens eerst naar de andere markt geweest, de markt in de Vesting. Daar hebben we bloemen en fruit en en groenten en vis gekocht. Het is daar een gezellige drukte en aan de hand van papa is er genoeg te zwaaien.

P1180192

 

(geposeerder foto, met mooie glimlach)

‘Ze’ waren de buggy vergeten en dan mag ik op de arm. Hoog in de lucht heb je een beter uitzicht dan in de buggy. Dan zie je vooral de buiken van de onderkant, maar nu kijk ik de mensen recht in de ogen!

Toen we thuiskwamen zijn we direct doorgegaan naar die andere Keverdijkjaarmarkt. En dat was een drukte van belang en muziek en zon die mijn ogen scheen.

Ineens was daar een vrouw met grijs haar en dat was Christel. En toen ineens ook Opa en Oma! Nou ja, je komt ook vanallus tegen op zo’n jaarmarkt!

Er waren trouwens heel veel dingen te zien zeg! We hebben nog mooie kleertjes gekocht, dat is het voordeel van zo’n markt. Iedereen doet zijn spullen weg en een ander kan ze dan nemen. Goed gezien van die mensen.

Maar ik heb nog steeds geen kever gezien! Wel heel veel andere dingen! Maar uiteindelijk was Jay moe en gingen we naar huis.

Ik was wakker, dus ga niet naar bed. En dat moet je ook niet proberen, want ik heb net de BRUL 3.0 geïnstalleerd en die maakt gegarandeerd HEEL VEEL HERRIE! Maar het was mooi weer en papa was bezig met het hek, dus was er genoeg te doen.

’s Middags zijn mama, Jay en ik op een geheime missie gegaan waar papa niets van mag weten. Ik kan er dan ook niks over zeggen.

Toen we thuiskwamen zijn we weer naar de Keverdijkjaarmarkt gegaan en weer hebben we geen kevers gezien. We stond er voor onze deur een kraam die alles gratis weggaf. Nou, dat is leuk! Ik mocht een hele mooie trekker uitzoeken en daar heb ik dan ook HARD mee gespeeld.

Ik mocht bij de muziektent op de grond en heb mijn uiterste best gedaan om mijn nieuwe polo heel erg vies te krijgen en mocht je het je afvragen: Het is gelukt!

Er is echt van alles interessants op de grond te vinden zeg! Kruimels, takjes, sigarettenpeukjes! Maar papa schoont mijn pad, dus voor ik iets te pakken heb is het weg!

Heb ook nog even gezellig met Dzjez gedold. Als je eenmal ligt, bedenk je allemaal leuke spelletjes!

Ik speel met mijn trekker en dans op de muziek (afwisselend, want anders val je om). Later vond ik nog een balon en daar heb ik HARD mee gespeeld en als ik een pet had gehad, had ik er zeker geld mee kunnen verdienen!

IMG_8207 IMG_8206 IMG_8205

Dat doet me er aan denken: We hebben ook nog een tamboerijn gratis gekocht. Daar kan ik ook nog veel muziek mee maken! Leuk.

Nog 1 ding:
Ik heb nieuwe laarsjes. Mama heeft ze aangedaan en ik wilde ze niet meer uit. Als het aan mij lag had ik ze zelf aangehouden in bed! Je weet maar nooit… maar mama was het daar niet mee eens…..

IMG_8208

Ik kruip telkens meer (en sneller) en heb ontdekt dat dat uiteindelijk toch beter gaat dan de Jay-wave. Wat ik nog steends niet snap is wat die tenen daar onder aan, aan de voorkant van mijn voeten doe en wat ik daar mee kan, want als ik sta met mama of papa, dan sta ik.

Dat is het, geen idee wat ik verder moet.
Misschien komt dat nog.

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s