Van blauw naar rood en een foto/film update

IMG_3476 P1180998 P1180996

We zijn weer een tijdje van de radar geweest, maar dat kwam met name omdat we onder de radar hebben geleefd. Natuurlijk weer niet omdat we niets beleeft hebben, maar het was gewoon druk! Dat moet ook opgeschreven worden hè.

Vandaar dus nu even een haailaait overzichtje.

Jay gaat goed
Bij Jay merk je amper dat hij een gebroken been heeft. Soms even aan het eind van de dag of aan het eind van z’n energie. Dan moet hij gewoon even naar bed en daar slaapt hij dan weer goed!

In de doos is het donker
We hebben een doos opgehaald bij de Hema. Daar zat een autostoeltje in en nog een paar dingen en toen dat er uit was wilde ik er in natuurlijk! Dat is leuk! En ik wilde er niet meer uit. En Jay ook niet. Nau ja, na een tijdje dan weer wel.

Van blauw naar rood
Ik ben naar het ziekenhuis geweest en daar hebben ze eerst een foto gemaakt en mijn been was goed. Nog niet beter, maar wel recht. Toen is het gips er af gehaald en zag ik mijn echte been en dat was wit, maar dat duurde niet lang, want ze hebben er rood gips om gedaan. En dat is mooi!

Van scherp naar niet scherp
Daarna zijn we naar Olpa en Olma geweest en kwamen we er achter dat de randjes scherp zijn en toen zijn we weer terug gegaan naar het ziekenhuis om het te fixen. Met tape. En nu is het goed!

 

Siebe en Zelda zijn geweest en dat was weer gezellig!
Het was weer vrijdag en ik lag in bed toen ze kwamen, maar de verrassing was de volgende ochtend des te groter. Zij hadden Jay en zijn gips nog niet gezien en Jay was gewoon blij en knuffelig. Daar is hij heel goed in. We hebben gespeeld, zijn in de speeltuin geweest, zijn naar de markt geweest, hebben gefietst en gelopen (maar Siebe ging maar kort mee, want had last van zijn lies).

Puzzels maken
Dat kon op twee manier. Op de iPad, want mama heeft een paar leuke puzzels gedownload en in het echt, want er stond een man op de markt met goedkope spellen en puzzels en papa heeft er 2 gekocht. Van Curious Geaorge. Goeie deal.

Ik kom pas echt tot rust in een winkelwagen
Soms ben ik onblij. Vooral als ik in de middag wakker wordt uit een diepe slaap. Dan kom ik uit een compleet andere dimensie en heb moeite me aan te passen. Mijn lievelingswoord is NEEJ en een winkelwagen is ook een dimensie. En een beetje de kooi van Farraday. Dan neutraliseer ik.

IMG_3471

Ik kom pas goed tot rust in het gras
En niet als ik niet mee mag naar de speeltuin omdat het regent en mijn gips anders nat wordt! En ook niet als papa mijn haar wast met de douche, want dan gil ik als een speenvarken. NIET LEUK! Rustig word ik dan weer bij mama op schoot.

IMG_3438

Siebe en Zelda gaan weg en wij zwaaien hard
Het is niet een droevig moment als ze gaan, maar het begin van dat ze weer terugkomen en dan moet je hard zwaaien. Buiten. In de regen als het moet. Geen pardon! Dus dat hebben we gedaan. Wij zijn daarna naar bed gegaan en toen was het weekend voorbij.

Filmljes!

Doei.

It wie wer in moaie tiid.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s