Zomaar een dag

IMG_9907

Nou ja, zomaar, de buurvrouw was er niet.
En vijf minuten later ook niet.
En 17 minuten daarna ook niet.
Papa zei  nog, ze is op vakantie en is er heel lang niet is. “Nee” zeg ik, maar papa zegt dan “ja”. Een patstelling dus, maar uiteindelijk was ze er na een uur nog niet en twee uur ook niet en eigenlijk de hele dag niet, dus werd de patstelling een platstelling, die uiteindelijk resulteerde in een papastelling… Hij had gelijk, ze kwam niet terug. Althans niet vandaag en volgens papa is het een behoorlijke dosis nachtjes slapen voordat ze terug is. Gelukkig gaan wij morgen naar Katwijk-aan-zee-met-José-hoplakee mét opa en oma en mama.

En papa dan?
Papa gaat naar harde muziek luisteren met zijn grote vriend Geert. Die kent hij uit België, waar Siebe en Zelda ook wonen. We hebben vandaag met Siebe gefacetimed en gepraat en hij heeft op de schoorsteenmantel gestaan als een pratend schilderijtje. Kon hij mooi meegenieten. Gelukkig komen ze dinsdagavond al (yeah!) en gaan we BBQ-en met Noa en Quin bij Evelyn. Feest-feest-feest zeg ik.

OK, terug naar vandaag.
Naast de nieuwe iPad en sporadisch plassen-zonder-broek (want die was al nat en ik liep in mijn bloterik en vond het nodig links en rechts te plassen om mijn territorium af te bakenen) zijn we deze middag naar Bussum gegaan. Het was tijd voor mama om nieuwe kleren te kopen.

IMG_9908

Een opfrisser voor de klerenkast als het ware en dat is goed voor klerenkast, mama en de rest van de wereld die er naar kan kijken.

Wij mogen dan hard spelen en kiekeboetje spelen in de kleedhokjes, terwijl mama in al haar ondergoedheid te kijk staat in de winkel. Niks mis mee hoor, zeg ik, en laat met de grootste lach van de hele wereld mijn buik zien.

Shoppen is leuk, want je hebt de wereld aan ruimte om te dansen en te zingen. Waarschijnlijk mijn aangeboren talent, naast natuurkunde en wiskunde. Dat wordt nog een moeilijke keuze…

Ik ga sinterklaas helpen en wordt Zeurpiet eerste klas.
Grapje, ik wordt bedenker net als papa en later Siebe.
Ondertussen vind ik ook dat mama hele leuke jurkjes aan het kopen is. Ik beoordeel dat als een volleerde stylist. Mmm, dat is ook iets wat ik kan worden. Ik zet het op het lijstje.

Anyway, de grote afsluiter was de Action en dat is niet niks. Meer dan 1200 vierkante-meter-prullaria-en-brollosium. Dat is positief hè, want we hebben koptelefoons gekocht.

IMG_9909

Ik vind die zo mooi, dat ik het als accessoire op mijn hoofd zet en ga spelen. Ik hoor mijn eigen muziek. In tegenstelling tot de kleurenvoorkeur van Dzjez koos hij Groen, waardoor ik automatisch Oranje heb gekozen. Staat mij minstens zo goed als Koningin Maxima!

It wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s