De blauwe blijdschap

IMG_4143

Papa had vandaag vrij.
Dat en de combinatie met Siebe en Zelda, de zon en een zwembad, zijn de magische ingrediënten voor een hele mooie dag. We hebben dan ook veel gespeeld, gespetterd, gesmeten, gebald, gedreven, gezwommen, gesprongen, gegeten (ongeveer 3 seconden nadat we aangekomen waren), gepoept (Jay, zomaar op de tegels!), geknuffeld, gelachen en ons verbaasd.

IMG_4163

JA, ik verbaasde me over de enorme hoeveelheid ballen die niet in de ballenbak lagen. Gedreven mannen wreven de ballen schoon met een doekje. Van de ene plastic zak in de andere; een geoliede machine. Een mooi vooruitzicht, dat ook, want straks kunnen we in een schone bak met ballen spelen.

Ja, it wie wer in moaie dei.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s