Doordeweekseschooldag

Niet dat doordeweeks alledaags betekent hoor, want elke dag is anders.

Wij maken elke dag wat mee. Of het gewoon iets nieuws is op school, of ik die zonder op of om te kijken    in een auto van een vriendje of vriendinnetje spring om op het allerlaatste moment nog even dag tegen mama te zwaaien. Niet dat ze er erg beteuterd bij staat te kijken hoor, maar toch.

Ik ga vandaag met Lotte spelen, wat mijn vriendinnetje is, en met een durfbroer als Dzjez spring ik ook net zo gemakkelijk in een auto, want ik kan zelf mijn schoen al aan doen. Ik zwaai dan de hele weg naar de auto naar mama.

Gisteren waren mama en ik samen en hadden we kindermuziek op Apple Music aan. Op de speaker, want mama is technisch, en ik er voor want ik luister graag intens naar muziek. En dansen op muziek en dan zwaai ik ook met mijn handen.

Net als zingen, wat ik met heel veel overtuiging doe. Heel veel, maar niet zo veel als Dzjez, want die zingt zo enthousiast mee, dat we het thuis bijna kunnen horen. Jaja, Dzjez is een ongelooflijke meedoener. Spelen met iedereen, delen met iedereen en meezingen dus.

En vroeg op. Alhoewel het deze week ook al twee keer voorgekomen is dat Jay eerder was dan ik! Dan is hij al beneden en kijkt iPad. Dat moet aan tafel tegenwoordig, want dan kunnen we rechtop eten en glijden niet in de verleiding om niet te gaan eten…. Dat is namelijk het doel van vroeg opstaan en ontbijten (was ik even vergeten).

It wie wer moai.

Een gedachte over “Doordeweekseschooldag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s