Nynthe, Senn, Tessa en Johann op bezoek

Vandaag was het zo ver.

Tessa op bezoek! Met Senn, Nynthe en hun papa Johann. Zo gezellig! Ik had me daar echt op verheugd. Mama heeft stoere kleren aangetrokken en ik was er helemaal klaar voor. Maar toen ze kwamen lag ik te slapen. Typisch! Gelukkig heeft papa me gewoon opgehaald en in de armen gelegd van Tessa en dan doe ik het goed. Ik kan namelijk heel schattig doen en dat werkt altijd! Ook bij Tessa. Kijk maar op de foto.

Ik ben blij dat ik Nynthe en Senn even heb gezien ook, want daar ga ik later als ik wat groter ben mee spelen. Vooral met Senn denk ik. Voetballen of zo of computerspelletjes of misschien wel een hut bouwen. Ja, dat gaat leuk worden.

Maar Nynthe is ook lief. Daar kan ik ook goed mee spelen, of misschien tv kijken, of misschien kan papa of mamma een verhaaltje voorlezen voor ons. Vinden we ook mooi. Een spannend verhaal, dan kunnen we lekker griezelen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s