Buren op klompen

De buren van de Ankerstraat 16 en 18 van om de hoek waren op bezoek en die hebben het totnutoe bijna mooiste kado gegeven wat er bestaat.
KLOMPEN

Dat is pas een goeie motivatie om te groeien. Wat een mooi paar. Mijn vader kan er niet op lopen. Ook niet op slippers of flipflops trouwens. Daar zijn z’n voeten niet voor gemaakt zegt’ie, maar ik, ik kan niet wachten om al klip-klappend door de straat te lopen op m’n klompen. Ik kan het geluid nu al bijna horen. Wat een mooi kado.

En het was ook heel gezellig. Wat heb ik lekker op de schoten van de buurvrouwen gezeten! Niet bij Guatze, die kreeg de kans ook niet. Gelukkig heeft hij met papa gepraat.
Mooie verhalen over het ontstaan van Dronten en de polder en de boten en de vliegtuigen die ze toen gevonden hebben. Dat is wat ik nog ga doen als ik groot ben. Op m’n klompen naar het museum waarin dat allemaal wordt verteld.
Klipper-de-klapper-Dzjez!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s