Wat te doen tussen kerst en oud en nieuw?

Oftewel: Elke dag is leuk

Er zijn van de momenten waarop het moeilijk is de mooiste, of de meest juiste foto te kiezen voor het moment. Dit is er zo één. Papa heeft Siebe en Zelda opgehaald en ze kwamen donderdagavond, 29 december om 18u12 aan. Ik weet het nog goed, want als die twee komen is het altijd leuk, plus: Ik zat op ze te wachten. Want op de foto met hen is altijd leuk, dat is een goeie aanleiding om lekker te knuffelen en dat is één van mijn grote hobby’s (zoals je weet).

Dus nu is er het dilemma! Wat is de leukste foto!? Misschien kunnen jullie me helpen. Ik zal ze beide laten zien en dan kunnen jullie kiezen door een mailtje te sturen naar dzjezhoff@gmail.com of gewoon een reactie achterlaten. Hier komen ze (de volgorde is puur en alleen gebaseerd op geboortejaar!):

en

Als je ze even mooi vindt, moet je dat ook maar zeggen!

In iedergeval, papa had ook een Dartboard gekocht voor Siebe, dus die gingen dat snel ophangen op vrijdag en spelen. Ik ben bang dat papa meer geluk in iets anders heeft, want winnen met darten doet’ie niet. Wel staat’ie leuk op de foto natuurlijk (dat zeg ik omdat ik dan straks meer zakgeld krijg), maar Siebe is de koning van de pijltjes! Wel hebben ze heel veel plezier! Ik hoor ze roepen en lachten tot binnen (en dat is soms een reden om eens goed te gaan huilen, dan neemt mama me mee naar beneden en kan ik ook even kijken!)

Angelique kwam ook nog even met Dannick en Luca! Ook leuk. Angelique is altijd lachen! en gezellig en leuke vriendin van mama. Ik denk dat ik later wel met Danny en Luca kan gaan spelen. Leuke kerels! Jammer dat Luca last van z’n oren had. Daarom had hij pijn en moest hij vroeg weer weg. Stom zeg! Oorpijn. Ik wens hem veel beterschap!

Papa was trouwens ook weer eens grappig. Ik moest namelijk behoorlijk huilen (en dat doe ik noooooit Alleen als er een echte en goeie reden voor is) en toen heeft hij m’n luier verschoont. Later, toen ik lekker aan de borstenbar hing, zei hij dat ik er behoorlijk bepoept en bescheten uitzag en toen moest mama zo lachen, dat ik van de borst afschudde! Leuk hoor, zo’n vader!

In ieder geval, de tijd tussen kerst en oud en nieuw is wel besteed. Gezellig met m’n broer en zus, gewoon genieten. Dat kan ik nu al goed en daar ga ik echt nog heel hard op oefenen. En oh ja: Kijk maar goed, dan zie je me m’n eigen blog typen.
SuperrrrrrBaby!!!!!

Een gedachte over “Wat te doen tussen kerst en oud en nieuw?

  1. Lieve Dzjez,

    Ik vind beide foto’s van zowel Siebe als Zelda samen met jouw helemaal geweldig wat bof jij toch met zulke kanjers als broer en zus. En dan niet te vergeten jouw lieve papa en mama. Wat zijn wij blij dat wij jullie allen als vrienden mogen benoemen.
    Danick en Luca vonden het ook heel erg leuk om jouw eindelijk eens te mogen bewonderen, ze hebben er weer een grote kleine vriend bij.

    Lieve knappe Dzjez tot de volgende keer en heel veel knuffels van ons allemaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s