Mijn drukste weekend ooit: De armenachtbaan

Oftwel oud & nieuw 2012

OK, ik geef toe, ik ben nog niet zo veel gewend en voor het grootste deel van de tijd slaap ik of drink ik melk bij m’n moeder, maar dit was wel een heel druk en superieur weekend. Voor mij is alles nieuw, dat scheelt als je pas net geboren bent, dus ik kijk m’n ogen uit! Het was al heel gezellig met Siebe en Zelda, maar vandaag, oudjaar, gaan we naar Pake. Die is jarig en wordt 75.

In het huis waar hij woont, heeft papa ook gewoond, dus dat maakt het extra bijzonder. Het is een boerderij! Pake was ook bijzonder blij, dat kun je goed zien op alle foto’s. Hij kijkt soms zo blij dat hij kramp in zijn kaken krijgt. Ik denk ook dat hij daarom soms wat traantjes in z’n ogen heeft. Heb ik ook! Van darmkrampjes.

Er waren veel mensen, Murat (Pake’s Turkse vriend, hij heeft een beetje moeite met het uitspreken van m’n naam ;-)) en Alara en Hanife, Heerko (neef van Pake en z’n vrouw), Onne Achtie en z’n vrouw en nog meer, maar vooral Tessa, Johann, Robyn, Kevin en bovendien Senn en Nynthe. Die heb ik best al vaak gezien en die ga ik zeker vaker zien! Papa is nog gaan sjoelen met Siebe en Pake en Kevin en hij heeft gewonnen! (nee hoor, Siebe heeft gewonnen, maar papa wil dat liever niet toegeven!). Ondertussen heb ik gezien dat iedereen lekker gegeten heeft en gedronken, maar geen melk!

En ik ga van arm naar arm, ik denk wel 13! en daar heb ik geen probleem mee. De ene arm ligt nog lekkerder dan de andere. Ik word een echte armenexpert en kan me altijd wel in de perfecte positie draaien. En zo zie ik ook nog eens wat, want ze lopen vaak zo wat rondjes en zo. Leuk dus. Wat ik ook heel bijzonder vond is het interieur van Pake. Kijk maar eens goed en je ziet hele mooie stoelen en versierselen. Heel gezellig en echt iets voor Pake!

Daarna zijn we naar Beppe gegaan, want die had heel erg veel last van haar rug en kon dus niet naar het feest van Pake. Zielig dus. En daar moet op geknuffeld worden. Ze was heel blij me weer te zien en vond dat ik al weer gegroeid was. Goed om te horen, want daar doe je het voor hè! Papa heeft koffie gezet voor Beppe en op de achtergrond klonk het vuurwerk. Siebe en Zelda waren buiten bij Jurre (de achterbuurjongen van Beppe en vriend van Siebe). Die stak het af.We hebben ook nog een groepsfoto gemaakt met de zelfontspanner. Lekker ontspannend!

En toen naar huis, een beetje drinken…… en daarna naar Isabelle en daar waren allemaal vrienden van Mama. OK, we hebben wel een beetje omgereden, maar papa zei dat we aan het site seeing waren (mama wist waar we naar toe moesten). Ook goed denk ik dan…
Zo’n mooi huis en zo veel lekkere hapjes! Jammer dat ik alleen melk drink, maar mijn tijd komt nog! Siebe en Zelda keken tv en later gingen ze kijken naar dat geweldige vuurwerk! Dat heb ik alleen van achter het raam gezien hoor! Veel te koud en te veel herrie!
(Zelda kreeg iets op haar lip! Ze stond heel ver af, en toch gebeurde het! Wow!! Errug! Ze kwam binnen gerend met een bloedende lip. Gelukkig is Zelda heel stoer en na ijs en een pijnstiller ging het al beter. Was ook wel een beet je grappig, want ze kon niet zo goed praten en noemde me Dzwwwwjezww, haha!).

Ik heb me al die tijd heel goed gedragen vind ik. Niet gehuild en niet te veel gedronken.
Om 3 uur waren we thuis! Lang daggie hoor!

Oh ja, voor iedereen een super 2012!
Ik ga dat zeker doen.
En nog meer armenachtbaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s