‘Me Buddha’

Deze foto kan ik je niet onthouden. Het is er weer zo een die stiekem door papa en mama in scène is gezet en per toeval zag ik hem tussen de foto’s staan. Een hulpeloze baby, die in diepe slaap verzonken is, op een haast illegale manier fotograferen!
Ze durven.

Maar goed, het is een leuke foto en hij doet me denken aan alle Budhaatjes die in ons huis staan. Van die gezellige dikke mannetjes die altijd blij kijken. Als ik straks wat beter kan zien ga ik ze allemaal bestuderen.

Papa zegt altijd dat de Budha de leukste God is. Hij kijkt altijd vrolijk en drinkt bier. Ok, ik hou helemaal niet van bier, maar vind dat interessant. Ben hem even gaan goegelen en vond een mooie quote (hij is in het Engels en dat is de taal van de Engeltjes denk ik):

“However many holy words you read, however many you speak, what good will they do you if you do not act on upon them?”

Volgens mij betekent dat, dat je vooral aardig moet zijn.
Nou dat gaan ik dan maar Duddha!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s