Zo vader zo zoon

Vandaag moest ik in bad en dat vind ik heerlijk, maar voordat ik in bad ging had ik honger en dat vind ik niet heerlijk. Eigenlijk vind ik dat een van de ergste dingen in de hele wereld, totdat ik in bad ga. Volg je me nog?

OK, dus heerlijk in bad (mama heeft daar een filmpje van) en dat is genieten en ontspannen, dan voel ik me helemaal zen. Lekker warm en papa die m’n haar lekker wast en m’n hoofd masseert, maar dan…

Dan moet ik er uit.

En het duurt altijd even voordat ik me dat besef. Eerst lig ik nog wat na te genieten, maar dan krijg ik het wat kouder en besef me dat ik honger had, dus begin ik te huilen. Mama vind dan dat ik leuke gezichten trek. Ik vind dat niet! En papa maakt er dan ook nog eens grapjes bij en dat is natuurlijk het moment dat mama een foto maakt…

Gelukkig zijn er ook nog leuke foto’s.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s