Feestje bij Lauren!

Kijk mij nou eens liggen!

Ik weet eigenlijk niet of ik slaap of niet, maar als ik deze foto bekijk denk ik zelfs “oh wat schattig!”  Dit is Lauren dus en die werd 3. Wij hebben haar een prinsessentrouwjurk gegeven, want dat vind ze mooi. Alles wat roze is en met prinsessen te maken heeft trouwens. Ik heb dat zelf niet zo….

Het was erg gezellig en bijzonder om de hele familie zo eens bij elkaar te zien. Zo veel! Ik denk dat ik in m’n leven nog niet zo veel mensen bij elkaar in één ruimte heb gezien. Maar ik ben natuurlijk ook nog maar 8.
8 weken.

Mama heeft het ook echt naar d’r zin. Dat kun je goed zien. Ik heb me dan ook heel flink gedragen. Niet gehuild! Echt niet. En niet te veel honger…. Nou, toch wel eigenlijk. En ik heb ook even heel erg gebruld, gewoon even om te laten merken dat ik een gat in m’n maag had en dat dat snel gevuld moest worden. 120 milliliter en nog aan de borst. Hèhè, soms heb je dat hè. Iedereen zegt ook dat ik zo groot ben. Dat komt omdat ik een groeistuip heb denk ik en dus veel honger.

Ik besefte me trouwens dat ik Evelyn al sinds de dag na m’n geboorte niet meer had gezien! Zo snel gaat de tijd., hè! Dus het was voor haar ook wel weer even tijd om te knuffelen. Ze was blij om me te zien denk ik. Tenminste als ik zo naar haar kijk.

Siebe en Zelda zijn echte speelkameraden en dat kunnen ze ook goed. Beide trouwens, spelen en kameraden zijn. Beide zijn belangrijk in het leven. Kijk maar eens naar Siebe die met Philine aan het spelen is. Of moeten zeggen omgekeerd…. in ieder geval is het mooi om te zien en ik kan niet wachten om mee te ravotten!

Zo, het is er uit! Ravotten, dat is één van die woorden die je zo nu en dan eens moet uitspreken. R A V O T T E N.Het is zo’n woord dat precies klinkt als de betekenis er van. Dat heb je soms met woorden.

Ik had ook nog even een Zen momentje met Tessa (met een Z, niet met een S, want zo heet Senn ;-))Die ken ik al best goed, want die zie ik best vaak en dat vind ik best leuk! Ook om Senn en Nynthe te zien. Johann, Robyn en Kevin waren er ook. Die zaten gezellig bij elkaar. Eigenlijk hebben we bij elkaar opgeteld een hele grote familie!

En ik moet zeggen, soms een beetje gek en ik denk dat m’n papa daar iets mee te maken heeft. Die maakt altijd grapjes. Kijk maar eens naar deze foto hieronder.

Maar ik zeg altijd: Een beetje gek is beter dan doodnormaal.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Een gedachte over “Feestje bij Lauren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s