Naamgenoot en Janny

Siebren was er en dat is een naamgenoot van Siebe.

Maar hij staat niet op de foto! Vergeten, dus een goeie reden om nog eens af te spreken. Bij hen of bij ons. In ieder geval was het heel gezellig en…. heb ik een supercoole spijkerbroek gekregen en witte polo. Moet er nog wat in groeien en dat is goed. Beter dan omgekeerd, dat de broek in mij moet groeien… Haha.

Maar niet te snel, want mama vind dat ik zo snel groot word (volgens mij zeggen alle mama’s dat… OK, ik groei ook wel heel hard!).

Papa en Siebren hebben de hele tijd Frysk gepraat en die zaten aan de ene kant van de tafel en mama en Janny zaten aan de andere kant van de tafel en die spreken Nederlands. En ik zit er lekker wat bij en daar hou ik van.

Oan’t sjen!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Een gedachte over “Naamgenoot en Janny

 1. Dzjez,ik wil nog een keer je naam opschrijven net als gister op de achterkant van een envelop met een potlood en inderdaad nu gaat het vanzelf zoals je vader zei.
  Lekker frysk prate mei dyn heit is een gevoel alsof je een warme deken om je heen slaat en dan ook nog op de ipad via google earth zoeken naar de plekken waar we geboren zijn roept ook weer veel herinneringen naar de tijd van onze jeugd.
  En Dzjez,als die van jouw net zo leuk word ga je nog meer lachen.
  Wat kan jouw broer Siebe hard lopen zeg ,je vader kan hem niet eens bijhouden !
  Gewoon even een sprintje van 8 kilometer, ik ben al moe als ik er aan denk,maar ben ook geen sportman en zal het ook niet meer worden , word dit jaar 60.
  Van dien heit krijg ik nog een site toegestuurd waar hij zijn hersenspinsels opschrijft over de schilderijen die jouw tante maakt .wel in engelse taal ,maar dat lijkt op Frysk,vind ik wel mooi ,en op school heb ik ook goed opgelet bij de engelse leraar, de franse vond ik niet aardig ,a garcon oui tu; in frysk a jonge ja ju. Veel meer is niet blijven hangen behalve dat enge gedicht van jeanne d ark ,moest je uit je hoofd opzeggen op het examen.
  Je komt nog maar eens bij ons op de boerderij met heit en mem ,kan je mooi spelen met mijn kleinzoon Jesse ,ik heb jullie al samen op de foto gezien op de peuterspeelplaats.
  Siebren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s