The Gang 2

Ik denk soms dat papa en mama ook bij The Gang horen. Die doen namelijk net zo gek als wij, The Brothers and Sister.  Hier zijn ze aan het Uno-en en ik bekijk dat vanuit de box. Dat is leuk want er wordt hard gelachen en geroepen als er weer iemand verliest!

Het begon vanochtend al, toen kwamen Siebe en Zelda in de slaapkamer. Ik was net wakker en had gedronken, dus was er weer helemaal klaar voor. Gewoon leuk en gewoon, want het voelt erg vertrouwd als ze er zijn. De rest van The Gang heeft broodjes ontbeten uit de oven. Dat ruikt wel heel erg lekkern maar ben daar nog niet aan toe. Niet omdat ik geen tanden heb hoor, dat los ik wel op door lang te sabbelen, ’t is meer dat ik nu vooral gek op de melk van mama ben!

Trouwens, ik kwam ook nog foto’s tegen van vrijdagavond, toen hadden Zelda en Siebe een carnavals-turn-training en waren ze verkleed! Grappig hè! Ik heb ze stiekem op de website gezet.

Ik had trouwens ook nog een klein ongelukje, nou ja ongelukje… Ongeluk. Het was bruin en vloeibaar en heel veel. Dat los ik dan simpel op. In dit geval, lach ik heel uitgebreid naar papa en, ik heb gemerkt dat alles dan ineens niet erg is!

Handig, voor als ik later iets laat vallen. Dat zit in m’n genen. Papa doet dat ook regelmatig! Glazen, bekers, borden en gebakjes en zo. Kan’ie niks aan doen. Gebeurt gewoon en dan koopt hij gewoon weer nieuwe. Net zo makkelijk.

Over papa gesproken, die doet ook leuk mee met The Gang. Niet alleen heeft Zelda geposeerd, hij ook! Lacheuh!

Mja, wat moet je er van zeggen…

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s