The Gang III

Deze slideshow vereist JavaScript.

Het was een mooi weekend waarin we veel avonturen hebben meegemaakt. Paardrijden, darten, bowlen, lekker eten. Kortom The Gang was weer cool. Echt waar, met Siebe en Zelda gaat het super goed en het is super gezellig, zeker nu ik de dingen wat beter zie en ze echt herken!

Beide verschonen ze me, geven ze me eten, spelen ze met me (Zelda speelt haar eigen kiekeboe-variant en dan moet ik heel erg lachen en Siebe trekt gekke bekken en vertelt mooie grappen en dan moet ik weer heel erg lachen).

Er is maar één probleempje….
Ik zit de dag er na altijd met spierpijn.
Spierpijn in m’n lachspieren en dat is goed.

Want ik zeg altijd maar zo, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. En ik ben nog maar net bezig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s