Pluk de dag

..in je blootje!

Grapje van papa. Maar pluk de dag vind ik wel belangrijk en daarom begin ik al bijna in m’n slaap te babbelen en te lachen. Dat doe ik ’s nachts blijkbaar, als ik papa mag geloven. Vòòrdat ik echt wakker word ben ik eerst m’n tongspieren en lippen aan het oefenen en dat is goed, voor als ik later heel veel ga praten.

En weer kijk ik met een schuin oog naar papa, want hij praat ook nogal veel…

Hier lig ik dus vroeg in de ochtend en had al weer het hoogste woord. Papa vindt dat grappig en die kletst en lacht leuk mee. Deze keer heb ik het poepdroog gehouden trouwens! M’n luier zat wel propvol met plas, tsja.

Wordt weer een leuk dagje op de crèche. Ik ga eens wat namen leren onthouden, dan weet ik ook met wie ik speel. Maar tot die tijd noem ik ze gewoon ‘hey’ en glaggaa’. Klinkt goed toch?

;

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s