Feestje by Tygo

Ik ga meteen met de deur in huis vallen. Papa heeft niet veel foto’s gemaakt. Kweenie goe waarom. Volgende keer zal ik hem daar toch even aan herinneren.

Hij heeft wel een foto van mij gemaakt met krulhaar. En dat is raar.
Natuurlijk niet heel raar, want papa heeft krulletjes en mama heeft krulletjes, dus de kans dat ik ook krulletjes krijg is natuurlijk groot. Ben benieuwd of het echt zo is en wanneer dan en welke kleur…

Verder was het gezellig. Jesse was er! En die zie ik soms ook op de crèche. Leuk om hem hier ook te zien. Wij zijn de kleinsten en dus grotendeels gebonden aan de schoot (of kinderwagen). Gelukkig kan Jesse al behoorlijk kruipen. Of tijgeren eigenlijk, maar snel!

Oh ja, Isabelle krijgt een baby (ik weet niet zeker of ik het mag zeggen, maar Tygo had een super cool T-shirt aan, met aan de ene kant stond ‘Mijn mooiste kado vandaag” en op de andere kant stond ‘zit in mama’s buik’. Zo leuk! (En Ies had niets gezegd!)

Het was ook gezellig bij Liek en dan lach ik altijd even. Ze heeft ook zo’n vriendelijk gezicht!
Ik denk dat mama het ook wel gezellig vond. Moet wel wat gek voor haar zijn. Vorig jaar was ze hier ook en ik niet. Nou niet, ik zat toen net als piepklein ietsje in mama haar buik, alleen wist zij het toen nog niet. Grappig hè! Ik kan me voorstellen dat zo’n feestje ineens heel anders wordt!

Oh ja, en toen was ik ineens heeeel erg moe.
Dzjez-time! Met de oogjes dicht.

Deze slideshow vereist JavaScript.

3 gedachtes over “Feestje by Tygo

  1. Zo Dzjez, heb ik je vandaag lekker even kunnen vasthouden kanjertje. Je hebt ook heerlijk naar mij zitten lachen en wat ben je toch een makkelijk ventje zeg. Je slaapt overal maakt niet uit waar je bent je voelt je overal lekker thuis. Heerlijk hoor.

    Doe je je papa en mama een dikke knuffel van mij en we zien elkaar snel weer.

  2. Hoe leuk dit verhal, we hopen dat je het naar je zin hebt gehad Dzjezz! Over een paar maanden zitten we op juw 1e verjaardag, maar dat duurt nog ff, blijf eerst nog maar lekker klein! Dikke kus van ons 3tjes uhm viertjes natuurlijk 🙂

  3. Hey Dzjez! Ik vond het ook heel gezellig om jou te zien. Ik kan niet wachten tot we lekker met elkaar gaan spelen. Ik vond het ook leuk om mijn verjaardag vandaag ook met jou te vieren op het kinderdagverblijf, heb je een leuke traktatie uitgezocht? Het koekje is heel lekker hoor; bewaar m maar even tot je een paar tandjes hebt en dan; yummie yummie! Tot snel. Groetjes Jesse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s