De Wakkere Wekker

Dat was lachen vanmorgen!
Papa was vergeten de wekker te zetten. Waarschijnlijk omdat’ie moe is of zo! Nou ja zeg. Ik ben toch ook niet moe en ik ben vaker wakker én moet drinken! Tsja, je wordt ouder papa!
(grapje ;-))

In ieder geval, normaal zet papa z’n aaifoon, want die van mama ligt nogal dicht bij mij en het duurt vaak even voordat ze de wekker echt hoort en beseft dat’ie uit moet. Logisch, 6 uur en een drukke nacht met slapen en wakker én mij eten geven, is nooit grappig voor je dichte oogleden.

Maar deze keer ging de wekker dus niet.
Gelukkig voor hen werd ik om kwart over 6 of zo wakker en begon ik te babbelen en om half 7 keek mama op de wekker en toen was het dus duidelijk. GROTE PANIEK!

Grapje, ze bleven heel cool hoor. Mama ging douchen en papa de spullen en het ontbijt klaarzetten. Uiteindelijk waren ze zelfs ruim op tijd. Zo zie je maar weer.

En ik?
Ik ben gewoon verder gaan slapen! Toen papa me op ging halen om 5 over 7, lag ik alweer languit te slapen en had zelfs moeite wakker te worden. Maar als ik dan wakker ben, kan ik er ook weer echt niets aan doen en moet ik babbelen en lachen.

En het was gezellig hoor. Papa zet me dan als Mannetje Dzjez op de bank en dan blijf ik lekker rechtop zitten en kijk wat naar het nieuws (ok, ok, gewoon de bewegende beelden, want ik begin de dingen echt goed te zien en ik kan ook al dingen pakken die ik zie! Daar ga ik me de komende dagen eens lekker mee bezig houden. Leuk, lieve dingen pakken! Kijk, ik heb m’n knuffel vast.

En dan gaat mama weg en ga ik met papa naar de crèche. Ik weet dat, want dan gaat m’n jasje aan en zit ik in m’n maksiekoozie. Haha!

Het wordt weer een mooie dag!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s