Omarm de wereld

Het was een mooie dag gisteren. Olpa en Olma weren er en ik ben bijna de hele tijd wakker geweest! Veel te leuk om te gaan slapen. Nee hoor, oogjes open. Trouwens zij zijn veel te blij mij te zien en dat weet ik omdat hun oogjes zelfs een beetje licht geven in donker!

Dat maakt mij blij.

We zijn gaan shoppen, alhoewel ik daar dan niet echt veel van mee krijg. Deze keer kon ik wel leuk de reclameborden bekijken in de Albert Heijn bijvoorbeeld, want die hangen aan het plafond. Jammer dat ik ze nog niet kan lezen (of misschien maar goed ook!).

En ik zag dat de lucht lekker blauws is. Ik heb het gevoel dat de eerste lente van m’n leven er aan zit te komen. Ik kan niet wachten. De zon op m’n huidje, dat gaat een bijzondere ervaring zijn en als ik net zo ben als m’n moeder, dan zit ik het liefst de hele dag buiten.

Ik had vannacht trouwens een groeistuip denk ik. Om de twee uur had ik honger. Misschien komt dat wel opdat ik vandaag naar het konsltaatsiebuuroo ga en ik extra zwaar en extra groot wil zijn. Dat is namelijk stoer. Papa gaat mee, dus dan wil ik skoorun! Maar daarover later meer…

Dus vanochtend werd ik weer vrolijk wakker en dan zit ik bij een slaperige papa op schoot. Gezellig. En ondanks het ijs op de ramen van de auto scheen de zon. Ik zeg “Omarm de wereld, en de wereld omarmd jou!”

Mooie dag!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s