Beppe

 

Beppe was er vandaag en ik was er een beetje niet.

Toen ze kwam was ik er wel hoor en het was heel gezellig en ik was blij dat ze er weer was, maar ik werd daarna vrij snel moe en heb eigenlijk de hele rest van de middag geslapen met de oogjes stijf dicht. Ok, ok, eerst wilde ik absoluut niet slapen en wilde ik er bij zijn, want dat is leuk. Zeker als beppe er bij is, want die zie ik niet zo vaak (maar dat gaat zeker veranderen, want als ik later groot ben en niet meer melk van mama drink, dan ga ik bij haar logeren en dan zie ik Nynthe en Senn ook en ga ik spelen en zo).

Beppe had trouwens een ‘gezellig’ bloemetje meegenomen. Zo noemen, ze dat. Mama doet dat ook. Zo heb je bijvoorbeeld kopjes en gezellige kopjes, of gewoon schaaltjes en gezellige schaaltjes. Beppe snapt dat ook en papa begint het denk ik langzaam te leren. In ieder geval heeft papa er een ‘hippe’ en gezellige foto van gemaakt. Ik? Ik vind het gewoon een mooi bloemetje met mooie kleurtjes  in een mooie pot!

Maar als je een baby bent, moet je gewoon zo nu en dan slapen, dus ging mama met mij naar boven. Eerst wilde ik niet slapen en heb hel erg m’n best gedaan niet in slaap te vallen, maar uiteindelijk heeft de zwaartekracht het van m’n oogleden gewonnen. Van die van mama trouwens ook, want we hebben lekker naast elkaar geslapen!

Uiteindelijk werd ik pas om 7 uur wakker! En ik had de afgelopen nacht ook al zo goed geslapen. Eens kijken hoe ik me vannacht voel, anders ga ik nog even lekker babbelen en zo (grapje!). ik ben alweer moe en als ik net als gisternacht slaap, wordt ik maar één keer wakker en dat is goed. Want morgen moeten we vroeg op. Ik ga naar de crèche en daar heb ik zin in!

 

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s