Ik ben hip

En niet alleen Hipstamatic dus. Want deze foto is gewoon een foto en daar sta ik ook hip op. En stoer!

Maar ik moet zeggen dat die foto’s er wel heel mooi uitzien. Gisteren had papa d’r één opgezet van de pot met bloemen die Beppe gegeven had en hoewel die mooi waren, op de foto zagen ze er nog mooier uit. En dat is heel hip. Want heel veel mensen maken foto’s met Hipstamatic. Papa ook dus en er staan hele mooie tussen. Ik heb er lang over nagedacht, waarom deze foto’s zo anders en vaak mooier zijn dan ‘gewone foto’s en ik weet het. Met dit soort foto’s kun je de werkelijkheid uitvergroten. Dus alles wat al mooi is wordt ineens nog mooier, omdat je het nu beter kunt zien.

En vandaag is er een mooie dag voor mooie dingen, want ik heb heerlijk geslapen en ik werd weer vrolijk wakker. OK, als papa het gordijn open doet en de zon recht in m’n ogen schijnt is dat nooit grappig, maar als ik dan één keer wakker ben is het weer mooi! Een knisperige dag. Ken je dat? De zon schijnt maar het is heel fris. Lekker. Papa moest zelfs z’n ramen krabben en dat is leuk om van binnenuit te bekijken.

Vandaag ben ik op de crèche en toen ik aankwam was Jesse er ook al en Ymkje, z’n moeder, die is normaal al weer weg, maar nu dus niet. Kon papa haar ook even dag zeggen. Gaat een mooie dag worden en ik zal wel veel te vertellen hebben als mama me straks weer komt halen. Heb ik ook al weer zin in!

Mooie dag.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s