Ik weet van niks

Als je denkt dat ik een beetje schuldig kijk, dan is dat zo.
Ik was deze ochtend vanaf half 5 wakker en ik weet niet goed waarom. De rest van de dag heb ik me kostelijk gemaakt hoor! Veel gekletst met mama, want we waren gezellig samen thuis en dan neem ik het er van. Vannacht had ik gewoon weer honger, dus. Was wel grappig want ik herkende pap eerst niet. Die kleine oogjes doen hem er een beetje anders uitzien, maar z’n lach herken ik uit duizenden en dan lach ik hard mee. Ik heb het best lang volgehouden om niet te slapen, maar toen papa weg was, ben ik nogal hard in slaap gedommeld.

Vandaag heb ik ook geoefend in het staan.
Echt waar, ik kan al heel lang rechtop staan en dan hou ik één vinger van papa vast, terwijl ik een blik in m’n ogen heb die wisselt tussen stoer en guitig. Ik kan niet echt goed kiezen, want ik ben er eerlijk gezegd wel trots op, maar blijf een baby. Lekker stevig op de benen staan. Ik zal papa of mama eens vragen een foto te maken. Dan kun je het met eigen ogen zien.

Het was trouwens mooi weer en op een gegeven moment moest ik boven slapen. Mama zegt dat dat goed is, want in de crèche moet het ook en uiteindelijk is dat ook wel beter waarschijnlijk. OK, denk ik dan, ik ga dat wel even doen, een oogje dicht doen. Maar toen mama net een half uurtje in de tuin zat de eerste lentezonnestralen te absorberen, gingen diezelfde oogjes ook weer open. Volgende keer wil ik ook buiten zitten, maar nu was het nog een beetje te koud.

Vanavond wordt een latertje, dus is het gezellig.Ik lag te slapen toen papa thuiskwam, maar ergens in m’n onderbewuste heb ik hem gehoord. Daardoor werd ik wakker en ging ik eerst huilen. Tsja, dat is altijd even een overgang! Maar toen ik z’n gezicht zag, hield ik het niet meer en brak een glimlach door, maar zo’n halve en scheve… en dan moet pap echt heel hard lachen en dan denk ik nog heel even “Halloo-oo, ik ben net wakker!” maar dan kan ik het ook niet meer inhouden en lach lekker mee! Lachen is goed, dus doe ik het veel.

Net in bad geweest, nu aan het drinken, dus warm en gevoed in bed. Eens kijken wanneer ik weer honger heb!
Slaap lekker.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s