De routine

Het lijkt wel een stripverhaal vandaag. Allemaal foto’s achter elkaar om te laten zien hoe ik wakker word.

Ik heb heerlijk geslapen en papa en mama ook. Ik ben maar 2 keer wakker geworden, om 12 uur en om 3 uur. Oh ja, en vanochtend om 10 over 6. Mama was al onder de douche en ik ging wat piepen. Papa heeft me naast hem gelegd en toen ben ik gaan ontpiepen, oftewel, gestopt. Hij is opgestaan en ik ben terug in slaap gevallen denk ik.

En nu kun je dus zien hoe ik wakker wordt. Oogjes dicht, papa roept, oogjes open en lachen! Misschien droom ik wel heel leuk en lach ik nog wat na als ik wakker wordt. En dan gaat papa me aankleden. Eerst m’n pyjama uit en dan de kleertjes aan. Ondertussen kletsen we over van alles en nog wat.

Dan naar beneden en dag zeggen tegen mama! Even zitten op de bank om het nieuws te kijken. Tsjonge, tsjonge, wat is dat toch met die trein rond Amsterdam! Rijdt’ie niet omdat er iets kapot is en staat het hele verkeer vast en iedereen boos! Ik heb nog geen zin om te eten, dus ga ik even in de box spelen. Ik heb daar een nieuw speelgoedje waar ik goed aan kan trekken (daarom heet het ook speelGOED). Ben ik de hele dag mee bezig. Toen mama weg moest heb ik nog even gezwaaid en daarna Facetime gedaan met Zelda en Siebe. Blijft raar. Ik zie ze en ik hoor ze, maar toch zijn ze kleiner en zitten achter een glaasje. Gelukkig komt Zelda dit weekend en m’n grote broer Siebe én Zelda samen het weekend er op. Wordt wel weer tijd! In ieder geval is het heel fasjinerunt, zo even met ze praten. Moeten we vaker doen.

Dan doe ik m’n blauwe jasje aan en in de maksiekoozie. Klaar om te gaan. In de auto en onderweg. De zon schijnt, het wordt een mooie dag!

Oh ja! tante Evelyn is jarig. Geveeeeeeeliciteerd!
We gaan zaterdag naar haar en Philine en Lauren toe, samen met Zelda. En Beppe is er ook. Leuk!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s