Kantelmoment II

Vandaag is het alweer een bijzondere dag, want….. Ik ben helemaal uit mezelf van m’n buik op m’n rug gedraaid! Papa heeft er een fillumpje van. Die gaat hij later wel eens op joetjoep zetten (ik ben er wel wat van geschrokken hoor! Want ik ben met zo’n vaart gedraaid, dat ik strak tegen de spijlen lag. Maar Hey! Ik heb de draai te pakken, haha!)

Verder is het een dag die in het teken van tenminste 4 dingen staat. En als je de dag zo begint, kun je niet anders dan vrolijk zijn, want je weet wat er gaat gebeuren, alleen nog niet precies hoe.

Wat zijn dan die 4 dingen vraag je je af. Nou dat zijn: 1. Farouche moet naar de dierendokter; 2. Olpa en Olma komen: 3. De zon schijnt; 4. Zelda komt. en dan vergeet ik de dingen die ik al weer bijna normaal vind, namelijk: Vrolijk wakker worden met papa en mama en dat heb ik elke dag en de buitenbox. Als het mooi weer is tenminste.

Olpa en Olma komen om half 12 en het is mooi weer, dus ik lig al in m’n buitenbox, die mama slim op de kop getikt heeft en nu al z’n nut bewijst! En het is fijn ze weer te zien en ik heb vaag het gevoel dat zij het ook leuk vinden….

Maar ze zijn er niet alleen voor mij hoor, deze keer gaan ze ook mee met Farouche, want die gaat naar de dierendokter en daarna wordt ze beterder en dat is goed. Want, papa gaat Zelda halen! Maar daarom kan hij niet mee.

Olma deed nog grappig ook! Ze zette zo maar een bril op m’n hoofd. De vraag is, is het een hele grote bril of is m’n hoofd nog een beetje klein…. Ik denk het laatste. Maar wat heb ik lekker geslapen in m’n buitenbox zeg! Fris en fruitig. Dan wordt je pas fris wakker.

Papa was thuis om 12 minuten voor 9 en hij was niet alleen. Zelda was er en dan is het knuffeltijd!
En Olpa en Olma waren er ook nog en dan zijn er ineens heel veel gezellige leuke mensen in één ruimte en dan ben ik heel gelukkig.

Het leven is mooi!

;

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s