Naar Naarden

Wij zijn vandaag naar Naarden geweest, naar Philine, Lauren en Evelyn. Voor de gezelligheid en omdat Evelyn jarig was en omdat Beppe er was en Zelda was bij ons. Genoeg redenen dus, plus we hadden ze al lang niet meer gezien. We zijn vroeg vertrokken want we moesten nog even naar de beebiewinkel, voor iets voor mama. Want ze verkopen er ook mamaspullen. Papa en mama gingen even snel en Zelda bleef in de auto en in die tussentijd is er iets gebeurt…

Je kunt het ook positief bekijken!
Zo wordt je luier nog eens op een dak van de auto verwisseld. Dat is heel hip en praktisch bovendien. De reden was een iets te volle poepluier, zodanig dat het onverantwoord voor neus en billen was door te rijden. Vandaar, baby op het dak.

Bij Evelyn was het heel gezellig en de zon deed verschrikkelijk z’n best om mooi te schijnen. Dat is gelukt. Ik ben bijna de hele tijd buiten geweest! Lekker is dat en ondertussen krijg ik lekker veel aandacht van de meiden (en Bram) en tussendoor drink en slaap ik. Nou ja slapen, het was zo’n dag waarop dat wat moeilijk gaat. Ik weet niet of het komt door een wisseldag, een groeistuip, m’n snotneusje, of misschien het verwerken van alle indrukken, in ieder geval, ik had soms wat kinderwagenwandelingen nodig om echt in slaap te vallen.

Ik heb Beppe trouwens nog wel even lekker te grazen genomen door haar overal te zoenen (of omdat ik haar zachte huidje verwarde met drinken), maar lachuh was het wel! Zelda heeft nog piano gespeeld en dat kan ze al goed. Heeft ze allemaal van JoeTjoep geleerd. Zo goed. Ben benieuwd of ik later ook een instrument ga bespelen. Of ga zingen. Zou zo maar eens kunnen.

Toen we naar huis gingen was ik er wel klaar mee. Ik was best moe en had eigenlijk honger. Gelukkig ben ik in slaap gevallen en heb ik thuis lekker gedronken. Ik heb goed geslapen en ben maar één keer wakker geworden, denk ik, want soms slapen we (mama en ik) gewoon door (zo goed zijn we op elkaar ingespeeld, een echt team!) Het was een bijzondere nacht, want om twee  uur ’s nachts ging de klok een uur vooruit! Gek hè! Ik heb het zelf niet gezien, maar het was de eerste in m’n leven. Zomertijd noemen ze dat en dan blijft het langer licht. Slim bedacht, maar waarom doen ze niet gewoon een uurtje extra bij de dag? Nog handiger!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s