Buitenbox

 

Dat was een verrassing! Papa kwam me ophalen en niet mama. Wat was er gebeurt? Er schiet dan echt vanallus door je gedachten!
Maar allereerst moest ik wakker worden, want ik lag net lekker te slapen. Plat op m’n buik, sokjes uit en lekker in de zon. Deze keer was het binnen, maar eerder vandaag was het buiten in het konijnenhok. Geen grap. Dat is goed voor me en m’n weerstand.

En ineens word ik omgedraaid op een voorzichtige maar kordate manier en ineens kijk ik recht in de ogen van PAPA! Altijd leuk. En het was best vroeg, dus vroeg thuis, gezellig. Maar nee hoor, we gingen rechtsaf en niet links en we zaten eigenlijk best lang in de auto. Langer dan normaal…. En toen gingen we naar een groot gebouw met allemaal spullen en daar was mama. Ze stond naast een box, met daarin een gietijzeren braadpan en in haar hand een cool spijkerbroekie. (gietijzeren braadpannen zijn gezellig en dus kun je er niet genoeg van hebben, maar daar ga ik het nog wel eens over hebben als ik beter begrijp waar dat precies over gaat…).

We waren in de kringloopwinkel en mama had even, toevallig, geen geld bij zich, maar wel een box gevonden. Een BuitenBox. Dat is handig, want dan kan ik daar buiten in liggen in plaats van in iets anders, wat nog bedacht moest worden en waarschijnlijk nooit zo goed zou zijn als deze oplossing. We hebben ook nog een parAsol gevonden, voor als de zon recht op een bolletje staat. En vandaag was het echt al lekker weer. Mijn eerste lente staat op de stoep en dit weekend wordt dat nog een uurtje dichter bij. Zomertijd of zo. De eerste in m’n leven!

Heb trouwens ook iets nieuws ontdekt bij de kinderwagen. Ik word bijna te groot om er in te liggen, maar…. je kunt er ook in zitten! Terwijl papa kookt, mama kolft, kijk ik lekker wat om me heen en speel met mijn speelGOED! Al met al een interessante dag vol nieuwe ontdekkingen en uitvindingen. Het wordt een mooie zomer!

 

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s