Zondag met Zelda en maandag met mist.

Pff, dat is wel even bijkomen zeg, na zo’n drukke zaterdag. En vannacht is er dus een uur bijgeslopen en is het niet 7 uur maar 8 uur. Niet getreurd, ik ben maar één keer wakker geweest vannacht dus mijn oogjes hebben er weer zin in. Die zijn goed uitgeslapen en die van papa en mama ook. Het is lekker weer dus we gaan snel naar buiten, maar niet voordat ik nog een paar keer leuk geposeerd heb. Met handdoek en met Zelda. Vooral met Zelda is leuk, want die kan zo lekker knuffelen.

Ik merk toch dat ik wat verkouden ben, want als ik praat, klink ik een beetje als een blues zanger, na een avondje doorzakken. Lekker ruig dus. Ben daardoor ook wat van slag denk ik en kijk dan wat vaker serieus dan anders. Is ook nieuw hè, dus daar moet over nagedacht worden. Papa en Zelda hebben nog wat gedart, terwijl ik in de box lag. Leuk om die pijltjes zo voorbij zien vliegen. Geen paniek hoor, de box stond op zeer veilige afstand!

Kijk eens goed naar die foto van Zelda terwijl ze eet…. er zit een engeltje op haar lepel lijkt het wel! Om half 3 gaat papa Zelda terug naar Gent brengen en dan wachten we tot hij terugkomt. Gezellig in de tuin! Toen papa terugkwam lag ik al bijna in bed. Heb met moeite m’n oogjes nog open en als hij er dan is, kan ik met een gerust hart in slaap vallen. Met een beetje horten en stoten. Er zat nog een boertje dwars, maar daarna slapen als een roos en 1 keer wakker geworden.

En m’n biologische klok werkt een beetje omgekeerd, want normaal word ik 7 uur wakker. Nieuwe tijd is dan 8 uur en wat doe ik? Ik word kwart over 6 wakker nieuwe tijd en dat is dan weer kwart over 5 oude tijd. Ben je nog mee? Gelukkig moesten we toch opstaan! Eigenlijk was het wel gezellig. Het was grappig want toen we naar de crèche vertrokken hingen de wolken heel laag. Dat heet mist. Grappig, dan loop je dus snel met je hoofd in de wolken! Ik heb veel geslapen en veel gedronken. Heel veel, maar dat doe ik altijd!

Oan’t moan!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s