De Denker

Dat ben ik zeggen ze.

Ik ben altijd blij, gemakkelijk en geef glimlachen kado als regendruppels in een zomerse regenbui, maar ik kan ook erg goed denken. Dat zeggen ze dus en waarschijnlijk hebben ze gelijk.

Soms vraag ik me af waar ik aan denk en of ik het zelf eigenlijk al begrijp, maar eigenlijk denk niet echt maar ben nieuwe verbindingen aan het maken in m’n hoofd. Dat hoort er helemaal bij.

Bij mijn ontwikkeling. Als ik dat genoeg en lang denk en de hele dag door babbel, dan kan ik snel ‘mama’s zeggen, en ‘papa’s en ‘Olpa en Olma’ en ‘krijg ik een ijsje?’ of zo. Daarom dus.

Verder is het weer een heerlijke mooi weer dag vandaag. Lekker in de box dus, met de ogen wagenwijd open (wagenwijd is een leuk woord als je er bij stilstaat). Ik moet wel zeggen dat ik soms wat moeite heb om alle indrukken te verwerken. Dat zou ook een reden kunnen zijn waardoor ik nog maar wat wakker lig. ‘T is wat hoor! Baby zijn. Maar wat is een schijnende zon toch leuk en lekker. Ik ga er van genieten! En mama ook (als ze het niet te druk heeft…).

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s