Ziek zijn is nooit grappig!

En ik ben de dag nog wel zo goed begonnen!
Het is niet leuk en geeft zo’n machteloos gevoel. Je slecht voelen betekent voor een baby eigenlijk maar één ding. Huilen. Oh ja, en niet slapen en dat is nooit grappig. Ik weet niet wat het precies is (want hey, het is voor mij ook de eerste keer, hè!), maar het voelt raar en niet leuk. En ik vind het ook rot voor mama, want die probeert er voor te zorgen dat ik me beter voelt, maar het helpt niet echt.

Ik ga eens heel hard ‘ziek zijn’ wegdenken. Als iedereen meedenkt, gaat dat misschien sneller!
En ondanks dit, geniet van de mooie dag! Want de zon schijnt.

En proberen in slaap te val…..zzzz

…..maar van korte duur! Want nu ben ik weer wakker. Boeh!

Een gedachte over “Ziek zijn is nooit grappig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s