Beterder

Ik ben beter. Dat zeiden ze op de crèche en zo voel ik me ook. Ik heb de hele nacht gedronken! Zo veel dat ik vanochtend gewoon even geen zin had! Sorry mama, ik kan er niks aan doen, maar je melk is ook zo lekker! Ik denk dat ik daarom beterder ben. Extra beter dus. Dat kan! Dan voel je je gewoon heel goed.

We zijn vanavond gaan wandelen met de honden. Ik in de maksiekoozie en zij aan de lijn. Was best fris. Zo veel frisser dan gisteren! Toen kon je in de korte broek buiten. Dat wist ik niet, dat het weer zo snel kan veranderen. Daar komt dan ook zeker die uitdrukking vandaan: Niets is zo veranderlijk als het weer. Weer iets geleerd.

Zelda belde ook nog via Facetime, daar heb ik geen foto van. Siebe belde later, daar heb ik wel een foto van. Ze komen dit weekend en hun moeder komt ze brengen. Tot in de buurt. Gezellig!

En papa gaf me het flesje. Dat doet hij wel vaker, maar deze keer is er een foto van en dan kijk ik de hele tijd naar hem. Hij heeft allemaal lach- en leefrimpeltjes en die bekijk ik dan allemaal. Die wil ik later ook. Veel van die karakteristieke rimpels. Dat vind ik mooi.

Deze avond heb ik wat moeite om te gaan slapen en dat komt om twee redenen:
1. Het is ook zo gezellig
2. M’n buik rommelt nog wat na.

Maar ik denk dat ik uiteindelijk best snel in slaap val. Hoop dat ik niet te veel wakker word, want als ik wakker word, wordt mama meestal ook wakker…
Morgen naar Olpa en Olma! Wordt mooi.

Oan’t sjen.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s